logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Відбулись зйомки телепрограми "Якісне життя" за участю викладачів кафедри товарознавства, управління безпечністю та якістю

Загальна інформація

Викладачі кафедри товарознавства, управління безпечністю та якістю взяли участь у зйомках телепередачі "Якісне життя" телеканалу ТРК "Київ".

Зокрема, доцент кафедри Павлюченко Юрій Петрович в одній із відомих торговельних мереж м. Києва дав поради телеглядачам щодо вибору якісного курячого м’яса та м’яса для шашликів.

Доцент кафедри Камєнєва Наталія Вікторівна розповіла про користь натуральних соків, а також розповіла як його відрізнити від нектарів та сокових напоїв.

Викладачі кафедри постійно проводять роз’яснення щодо особливостей вибору різних харчових продуктах та дають поради як не попасти на "гачок" недобросовісних виробників та продавців.

Попередні випуски телепередач можна переглянути за посиланнями: за участі викладачів кафедри Мостики Костянтина Вікторовича; Вежлівцевої Світлани Петрівни, Антюшка Дмитра Петровича.

20.04.2018
456287
2024
остання редакція 23.04.2018
456287