logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Відбулись зйомки телепрограми "Якісне життя" за участю викладачів кафедри товарознавства, управління безпечністю та якістю

Загальна інформація

Як обрати якісне м’ясо для приготування смачних шашликів і чи готові замариновані м’ясні продукти, що продаються в торгівельній мережі, безпечні для здоров’я? На ці та інші запитання давала відповідь професор кафедри товарознавства, управління безпечністю та якістю Сидоренко Олена Володимирівна у випуску новин телеканалу ТРК "Україна".

Крім того, Олена Володимирівна розповіла в чому полягає різниця між сиром і сирним продуктом, і до яких негативних наслідків для організму людини може призвести постійне споживання сурогатів. Поради експерта щодо вибору якісних молочних продуктів можна побачити в телепрограмі "Правда життя" телеканалу "ICTV".

26.04.2018
456287
1917
остання редакція 11.07.2018
42265