Нагородження переможців ІІ Міжнародного гастрономічного фестивалю "BestCookFest Kemalpasa Epad" (Туреччина)
Загальна інформація
У КНТЕУ відбулося урочисте нагородження команди студентів факультету ресторанно-готельного та туристичного бізнесу та факультету міжнародної торгівлі та права, які гідно представили університет на ІІ Міжнародному гастрономічному фестивалі "BestCookFest Kemalpasa Epad" в Ізмірі (Туреччина).
Співорганізатором даного заходу разом з Муніципалітетом м. Кемальпаша та Егейською асоціацією шеф-кухарів стали й Київський національний торговельно-економічним університет та Український кулінарний союз.
Ректор Анатолій Антонович Мазаракі привітав команду з перемогою в конкурсній номінації "Кращий університет року" та побажав студентам, щоб такий результат став початком світового визнання майбутніх гуру кулінарної справи. Також він підкреслив, що своїми медалями в окремих номінаціях студенти підтвердили високі знання й достойний рівень підготовки, що, безперечно, є гордістю й надбанням університету, приємним результатом його діяльності й щоденної роботи.
У юніорській номінації "Чорна скринька" команда наших студентів (Олександр Венглінський, Вікторія Науменко, Ангеліна Чала) виборола кубок за ІІ місце та срібні медалі.
У конкурсній номінації "Страва з риби" отримано нагороди:
- Олександр Венглінський – золото;
- Андрій Шкапоїд – срібло;
- Ангеліна Чала – срібло.
У номінації "Ресторанний десерт" отримали:
- Ангеліна Чала – золото;
- Ольга Чемоданова – срібло.
У номінації "Основна страва" вибороли:
- Олександр Венглінський – золото;
- Вікторія Науменко – золото.
На урочистому засіданні були присутні також перший проректор з науково-педагогічної роботи Н. В. Притульська та декан ФРГТБ Н. І. Ведмідь. Вони разом з командою обговорили участь студентів КНТЕУ в міжнародному фестивалі "Best.Cook.Fest", який відбудеться у м. Київ у вересні поточного року та на міжнародному кулінарному конкурсі в Люксебурзі в листопаді.
Бажаємо успіхів нашим чемпіонам та досягнення нових високих кулінарних вершин!