Представники Rest.Art.Kitchen відвідали тренінг/майстер-клас від компанії "Rational"
Загальна інформація
У рамках заходу від компанії "Rational" відбувся тренінг/майстер-клас з шеф-кухарем Олексієм Глущенко та за участю представників компанії "Раціонального ринку", які дивували інноваційним SelfCookingCenter 5 Senses. На тренінгу раціональних CookingLive вони демонстрували свої продукти і тоді ж вперше відбулося приготування в "smart" апаратах.
Учасники тренінгу 8 травня дізналися про апарати, які можуть відчувати, визначати, думати, отримувати від шеф-кухаря побажання і навіть спілкуватися з ним.
На тренінгу під час приготувань дивували неочікувані поєднання: готували різні частини м'ясної сировини в той же час, ігноруючи різницю в розмірах і способах приготування. Учасникам також надавалася можливість побачити і відчути, як добре працює інноваційна техніка, а також спробувати оцінити результат.
Асортимент страв був великим і вражаючим. Кожному знайшлася страва до смаку: скумбрія копчена, сир закопчений, куряча грудка гарячого копчення, свинина запечена, овочі гриль, картопля фрі яка смажилась без олії, а несподіванкою стала кольорова капуста, яка варилась без води і виявилась смачною та корисною, і, звичайно, ароматна випічка - круасани, мафіни. Серед учасників майстер-класу були фахівці ресторанного бізнесу з різних куточків України.
Кулінарне мистецтво вимагає точності, а скрупульозність майстра залежить від обладнання на робочому місці і надійних професійних інструментів. Combimaster Plus® є надзвичайно точними у роботі, а за допомогою автоматизованого устаткування можна зробити індивідуальні налаштування кожному з кухарів.
Електронний дизайн з елементами штучного інтелекту дозволяє програмі самостійно готувати страви. VarioCookingCenter® здатна задовольнити всі потреби на кухні!
Rest.Art.Kitchen знає останні інновації ключових виробників, адже це - запорука поліпшення якості обслуговування кухні!