Науковцям КНТЕУ присуджено Премію Кабінету Міністрів України за розроблення і впровадження інноваційних технологій
Загальна інформація
1. Присудити у 2018 році Премію Кабінету Міністрів України за
розроблення і впровадження інноваційних технологій:
за роботу “Розробка та впровадження інноваційних ресурсозберігаючих
та імпортозамісних технологій харчових продуктів в структурі
продовольчої безпеки України”:
МАЗАРАКІ
Анатолію Антоновичу –
ректорові Київського національного торговельно-економічного
університету, докторові економічних наук,
професорові
ПАСІЧНОМУ
Василю Миколайовичу
–
професорові кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів
Навчально-наукового інституту харчових технологій Національного
університету харчових технологій, докторові технічних наук,
професорові
ПІДДУБНОМУ
Володимиру Антоновичу
–
професорові кафедри технології і організації ресторанного
господарства Київського національного торговельно-економічного
університету, докторові технічних наук, професорові
ПРИТУЛЬСЬКІЙ
Наталії Володимирівні
–
першому проректорові з науково-педагогічної роботи Київського
національного торговельно-економічного університету, докторові
технічних наук, професорові
СІМАХІНІЙ
Галині Олександрівні
–
завідувачеві кафедри технології оздоровчих продуктів
Навчально-наукового інституту харчових технологій Національного
університету харчових технологій, докторові технічних наук,
професорові
УКРАЇНЦЮ
Анатолію Івановичу
–
ректорові Національного університету харчових технологій,
докторові технічних наук, професорові
ХАРЕБІ
Володимиру Васильовичу
–
заступникові академіка-секретаря Відділення аграрної економіки
і продовольства апарату президії Національної академії аграрних
наук, докторові сільськогосподарських наук, професорові
ШЕВЧЕНКУ
Олександру Юхимовичу
–
проректорові з наукової роботи Національного університету харчових
технологій, докторові технічних наук, професорові
ШИЯНУ
Петру Леонідовичу
–
заступникові директора з наукової та патентно-ліцензійної
роботи Навчально-наукового інституту харчових технологій
Національного університету харчових технологій, докторові технічних
наук, професорові