Навчальний курс від Rest.Art.Kitchen "Сомельє:" Роман Гаркуша ділився досвідом
Загальна інформація
У межах навчального курсу "Сомельє" від Rest.Art.Kitchen 15 травня відбувся базовий тренінг "Історія, регламентація і культура споживання вин та коньяків України".
Своїм досвідом ділився Роман Гаркуша, бренд-амбасадор "Таврія", бізнес-коучер з організації та управління системою оцінки та розвитку лінійно-польового персоналу в HoReCa.
Партнером заходу виступив - "ASKANIA TAVRIA NAOMI ASKANOVALLEY JATONE ALEXX".
Представлені марки презентували свої напої: білі вина, червоні вина, бренді та коньяк у різних категоріях. Учасники порівнювали, визначали та оцінювали колір, аромат, смак, якість різних марок напоїв. Роман вчив учасників пропонувати напої до страв, як краще і що саме рекомендувати, обґрунтовуючи вибір та фізіологічний вплив на організм споживача. Інформація була цікавою як представникам ресторанного бізнесу, так і відвідувачам закладів ресторанного господарства.
Навчальний курс триває, долучайтеся та впевнено вдосконалюйте свої знання та практичні навички з Rest.Art.Kitchen!