logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Здобутки ФРГТБ на Міжнародному кулінарному фестивалі "Оттоманська кухня -2018"

Загальна інформація

Для студентів факультету ресторанно-готельного та туристичного бізнесу кулінарний ринг продовжується. У рамках діяльності Українського кулінарного союзу з 12 по 15 травня в м. Харкові відбувся Міжнародний кулінарний фестиваль "Оттоманська кухня -2018", організований Слобожанською гільдією кулінарів.

Команда кулінарів-початківців зі студентів 1-3 курсу ФРГТБ у складі: Чемоданової Ольги, Ломоносової Марії, Москаленко Владислави, Мішина Сергія, Терлика Тимура - за участю викладачів кафедри технології і організації ресторанного господарства достойно представили університет на конкурсі і показали свої професійні здібності, майстерність і особистий талант в обраній професії.

За результатами маємо:

  • золото за номінацію "Страви з м’яса птиці", яке виборола студентка 1 курсу Ломоносова Марія;
  • бронзові медалі - Чемоданова Ольга ("Страви з м’яса") та Мішин Сергій ("Страва з риби");
  • дипломи - Москаленко Владислав ("Страви з риби") та Терлик Тимур ("Страви з м’яса").

Вітаємо переможців!

Бажаємо високих злетів та натхнення в досягненні найвищих рівнів професійної майстерності! Нехай і надалі Вам щастить!

Велика шана і подяка ректору А. А. Мазаракі та декану факультету Н. І. Ведмідь за підтримку студентської діяльності!

15.05.2018
456287
1722
остання редакція 11.07.2018
42265