logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Відбувся навчальний курс сомельє теорія + практика "Wine project"

Загальна інформація

Навчальний курс сомельє теорія + практика "Wine project" було проведено відповідно до програми:

  • Загальна класифікація за типами, сортами, якістю, технологія виробництва вин та температура їх подачі.
  • Вина України та Європи, поняття теруара, відомі  "великі" вина.
  • Міцні алкогольні напої: історія та походження, технологія виробництва джину, рому та віскі світу.
  • Презентація, сервіс: подавання у спеціально призначеному посуді, прийоми дегустації, еногастрономія. Учасниками курсу стали директор Rest.Art.Kitchen В. О. Ждан, доценти кафедри технології організації ресторанного господарства Л. В. Ткаченко, О. П. Вітряк, студенти КНТЕУ.

Оволодівши матеріалом курсу, всі відвідувачі більше дізналися про важливість сомельє в ресторанному бізнесі, отримали теоретичну значущість, практичні навички та по завершенню отримали сертифікати про успішне проходження курсу сомельє "Wine project" за підписом ректора університету А. А. Мазаракі та засновників першої школи сомельє в Укарані "Майстер-клас" Наталії та Миколи Благополучних. Прийнято рішення не зупинятись на досягнутому та далі підвищувати професійну компетентність фахівців. Отже, наступний курс сомельє відбудеться у вересні-жовтні 2018 року, у програмі відвідування терруарів світу.

Долучайся до професійної майстерності Rest.Art.Kitchen!

Щиро вдячні Наталії та Миколі Благополучним за глибокі знання, неперевершений досвід та професійне проведення заняття вражаюче виконану презентацію та дегустацію широко представленого асортименту напоїв.

23.05.2018
456287
1867
остання редакція 11.07.2018
42265