Кафедра технології і організації ресторанного господарства взяла активну участь у святкуванні Дня університету
Загальна інформація
Кафедра технології і організації ресторанного господарства та студенти усіх курсів за спеціальністю "Харчові технології" майже у повному складі взяла активну участь у підготовці та проведенні Дня університету, Дня відкритих дверей та Дня зустрічі випускників, які проходили одночасно 26 травня 2018 року.
Викладачі кафедри технології і організації ресторанного господарства спілкувалися з майбутніми абітурієнтами, що цікавилися спеціальностями факультету ресторанно-готельного та туристичного бізнесу в приймальній комісії; проводили з ними екскурсії, знайомлячи їх із спеціалізованими лабораторіями кафедри технології і організації ресторанного господарства та навчальними аудиторіями корпусів А, Б, В.
В Гранд-холі університету була організована виставка-продаж навчально-методичної літератури, де виділялись навчальні посібники серії "HoReCa", в підготовці яких взяли участь професори та доценти кафедри технології і організації ресторанного господарства.
Викладачі кафедри та завідувачі лабораторій радо зустрічали випускників технологічного факультету минулих років спеціальності "інженер-технолог" та випускників факультету ресторанно-готельного та туристичного бізнесу спеціальності "Харчові технології" і обмінювалися спогадами про минулі роки навчання, а також розповідали про новини на факультеті та в університеті.
Викладачі та аспіранти кафедри взяли активну участь в організації та підготовці гурту студентів для участі в конкурсі студентського Барбекю-2018 "Ліга чемпіонів КНТЕУ" та організації чіткої роботи журі, до складу якого увійшли:
- Кравченко Михайло Федорович – доктор технічних наук, професор, завідувач кафедри технології і організації ресторанного господарства факультету, член Правління громадської спілки "Український кулінарний союз";
- Косар Олександр Васильович – виконавчий директор Resto Spilnota-Resto Community
- Локай Галина Адамівна – суддя міжнародних змагань з кулінарного і кондитерського мистецтва, власниця готельно-ресторанного комплексу "Ксенія";
- Чуницька Любов Петрівна – суддя Всесвітньої асоціації Кулінарної спілки, неодноразовий суддя Міжнародних конкурсів з кулінарного мистецтва, головний технолог-консультант мережі ресторанів "Естрагон", член правління ГО "Український кулінарний союз".
Також за активної участі викладачів були організовані майстер-класи, які проводили студенти 4 курсу спеціальності "Харчові технологі" та студенти Житомирського коледжу КНТЕУ. На даних майстер-класах побували випускники бувшого технологічного факультету минулих років та учні з батьками, що прийшли на День відкритих дверей.
Викладачі кафедри організували зі студентами спеціальності "Харчові технології" приготування пшоняної каші із м’ясом і солоним огірком, а також компоту із сухофруктів та здійснили безплатну роздачу на спеціальних майданчиках, де вишукалась значна черга із гостей університету.
Студентську кашу та компот продегустували і учні з батьками, і бувші випускники, і іноземні студенти. А завідувач виробництва НВО Тукало Тетяна Василівна, голова журі конкурсу студентського Барбекю-2018 "Ліга чемпіонів КНТЕУ" Чуницька Любов Петрівна та відповідальний секретар Приймальної комісії, кандидат технічних наук, доцент кафедри товарознавства та митної справи, Глушкова Тетяна Геннадіївна відзначили, що студентська каша сьогодні є найсмачнішою від усіх страв і побажали успіху викладачам і студентам в творчій діяльності і навчанні.