Представники Rest.Art.Kitchen відвідали пекарський майстер-клас
Загальна інформація
Представники Rest.Art.Kitchen підвищили свою професійну майстерність, відвідавши пекарський майстер-клас від Вадима Россохи - майстра своєї справи, талановитого пекаря з 24-х річним досвідом роботи. Він проходив навчання у Франції, в таких майстрів, як Ерік Кейзер і Лоран Бурс’є. Вадим відомий шеф-пекар в закладах: "Волконський", "La Brioche", "КРУАСАН D’OR", "Paul", призер конкурсу "Вироби з тіста" на Міжнародній виставці готельно-ресторанного бізнесу.
На майстер-класі 29 травня учасники дізналися про тонкощі виготовлення заквасок спонтанного бродіння та хлібобулочних виробів, працюючи на печах різного типу (под, конвекція). Також розібрали таємниці технології виробництва закваски, догляд та застосування, з якої виготовляються хлібобулочні вироби.
Протягом майстер-класу було розглянуто процес виробництва традиційних багетів Ескарго, Чіабата (з оливками, мисливськими сосисками, сиром, грибами), Гречаний хліб, хліб з в’яленими томатами, вразив справжній талант приготування здобних смаколиків: Сінабон та Шокобон, Бретцелів.
Долучайся до найближчих заходів 10-18 червня! Вивчати й готувати з Rest.Art.Kitchen легко!