logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Представники Rest.Art.Kitchen відвідали пекарський майстер-клас

Загальна інформація

Представники Rest.Art.Kitchen підвищили свою професійну майстерність, відвідавши пекарський майстер-клас від  Вадима Россохи - майстра своєї справи, талановитого пекаря з 24-х річним досвідом роботи. Він проходив навчання у Франції, в таких майстрів, як Ерік Кейзер і Лоран Бурс’є. Вадим відомий шеф-пекар в закладах: "Волконський", "La Brioche", "КРУАСАН D’OR", "Paul", призер конкурсу "Вироби з тіста" на Міжнародній виставці готельно-ресторанного бізнесу.

На майстер-класі 29 травня учасники дізналися про тонкощі виготовлення заквасок спонтанного бродіння та хлібобулочних виробів, працюючи на печах різного типу (под, конвекція). Також розібрали таємниці технології виробництва закваски, догляд та застосування, з якої виготовляються хлібобулочні вироби.

Протягом майстер-класу було розглянуто процес виробництва традиційних багетів Ескарго, Чіабата (з оливками, мисливськими сосисками, сиром, грибами),  Гречаний хліб, хліб з в’яленими томатами, вразив справжній талант приготування здобних смаколиків: Сінабон та ШокобонБретцелів.  

Долучайся до найближчих заходів 10-18 червня! Вивчати й готувати з Rest.Art.Kitchen легко!

28.05.2018
456287
1233
остання редакція 11.07.2018
42265