ФРГТБ продовжує підкорювати міжнародні кулінарні фестивалі
Загальна інформація
Дивлячись на "цукрові квіти" - цей солодкий шедевр - не віриться, що їх можна зробити своїми руками. Це дійсно так, і не кожен може виготовити їх, але у нас в університеті навчають усьому!
У готельному комплексі "Lux Divina" міста Brasow відбувся Міжнародний кулінарний фестиваль “East European Culinary Cup – Romania 2018“.
У напруженому творчому змаганні, яке тривало з 25 по 27 травня 2018 року, серед 48 країн учасниць золоту медаль у номінації "цукрові квіти" виборола аспірантка кафедри технології і організації ресторанного господарства Рибчук Лариса.
Наші найщиріші вітання переможниці і подальших кулінарних звершень!