logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

ФРГТБ продовжує підкорювати міжнародні кулінарні фестивалі

Загальна інформація

Дивлячись на "цукрові квіти" - цей солодкий шедевр - не віриться, що їх можна зробити своїми руками. Це дійсно так, і не кожен може виготовити їх, але у нас в університеті навчають усьому! 

У готельному комплексі "Lux Divina" міста Brasow відбувся Міжнародний кулінарний фестиваль “East European Culinary Cup – Romania 2018“. 

У напруженому творчому змаганні, яке тривало з 25 по 27 травня 2018 року, серед 48 країн учасниць золоту медаль у номінації "цукрові квіти" виборола аспірантка кафедри технології і організації ресторанного господарства Рибчук Лариса.

Наші найщиріші вітання переможниці і подальших кулінарних звершень!

27.05.2018
456287
1761
остання редакція 01.06.2018
42265