Перші кроки в професійне середовище студентів І курсу спеціалізації "Готельний і ресторанний менеджмент" та спеціальності "Готельно-ресторанна справа"
Загальна інформація
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу організувала виїзну ознайомчу екскурсію cтудентам першого курсу, які навчаються за спеціалізацією "Готельний і ресторанний менеджмент" та спеціальністю "Готельно-ресторанна справа" в міжнародну готельну мережу "Hilton".
Студентів 7 вересня 2018 року ознайомили з організаційною структурою готелю "Hilton", світовими стандартами обслуговування, особливостями формування атмосфери гостинності, роботою ресторанів та кухні "Park Kitchen".
Особливо велике враження на студентів справив майстер-клас від шеф-кухаря Шоти Годердзішвілі, який продемонстрував особливості організації процесів у відкритій кухні та кондитерському цеху, що підсилило запал та жагу до обраної професії.
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу висловлює вдячність менеджменту готелю в особі менеджера з навчання та розвитку Інні Князевій в організації заходу.