logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Перші кроки в професійне середовище студентів І курсу спеціалізації "Готельний і ресторанний менеджмент" та спеціальності "Готельно-ресторанна справа"

Загальна інформація

Кафедра готельно-ресторанного бізнесу організувала виїзну ознайомчу екскурсію cтудентам першого курсу, які навчаються за спеціалізацією  "Готельний і ресторанний менеджмент" та спеціальністю "Готельно-ресторанна справа" в міжнародну готельну мережу "Hilton".

Студентів 7 вересня 2018 року ознайомили з організаційною  структурою готелю "Hilton", світовими стандартами обслуговування, особливостями формування атмосфери гостинності, роботою ресторанів та кухні "Park Kitchen".

Особливо велике враження на студентів справив майстер-клас від шеф-кухаря Шоти Годердзішвілі,  який  продемонстрував особливості організації процесів у відкритій кухні та кондитерському цеху, що підсилило запал та жагу до обраної професії.

Кафедра готельно-ресторанного бізнесу висловлює вдячність менеджменту готелю в особі менеджера з навчання та розвитку Інні Князевій в організації заходу.

07.09.2018
42265
2750
остання редакція 28.05.2019
43220