logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

В’єтнамська кухня в КНТЕУ

Загальна інформація

КНТЕУ відвідала делегація Посольства Соціалістичної Республіки В'єтнам в Україні у складі дружини Надзвичайного та Повноважного Посла пані Фам Бик Лой, дипломатів Хо Чунг Тхань, Хоанг Дінь Чай, Ле Тхі Тху Фионг, Нгуєн Хоа Хань та співробітників організації "В'єтнамське товариство" Нгуєн Вінь Фионга, Хо Ші Чук, Дао Куюнь Нга, які мали нагоду детально ознайомитися з науково-технічним потенціалом університету, а КНТЕУ, зі свого боку, продемонструвати власні здобутки іноземним гостям. 

Проректор з науково-педагогічної роботи та міжнародних зв’язків Сай В. М., декан факультету ресторанно-готельного та туристичного бізнесу Ведмідь Н. І., завідувач кафедри технології і організації ресторанного господарства Кравченко М. Ф. та представники посольства, співробітники організації "В'єтнамське товариство" 18 вересня 2018 року обговорили питання щодо подальшої співпраці: проведення майстер-класів національної кухні, участі в міжнародних кулінарних фестивалях та конкурсах.

У рамках візиту Посольством Соціалістичної Республіки В'єтнам та організацією "В'єтнамське товариство" було ініційовано проведення майстер-класу з приготування страв національної кухні: супу "Фо" та млинців "Нем" з кисло-солодким соусом.

Дуже зацікавили студентів традиції в’єтнамської кухні: особливості використання та поєднання різної сировини, прянощів та приправ, комбінування смаків та ароматів, подачі національних страв.

Учасники майстер-класу навчились готувати національну страву - млинці "Нем" з кисло-солодким соусом, користуватися паличками під час приготування страв.

18.09.2018
42265
3421
остання редакція 20.09.2018
Vega