logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Майстер-клас "Теорія і практика: Організація виробничого процесу в ресторані" від Rest.Art.Kitchen

Загальна інформація

Персональний кухар та засновник гастрономічного проекту Finger Food Bar Кирило Жданов 19 вересня провів мйстер-клас "Теорія і практика: Організація виробничого процесу в ресторані"  в межах кулінарних заходів від Rest.Art.Kitchen.

Учасники мали змогу дізнатися багато про те, як насправді організовується робота на кухні ресторану та як це бути шефом закладу.

Під час майстер-класу виникало багато питань на які Кирил зміг відповісти покладаючись не тільки на знання, але й на досвід, адже як з'ясувалося він намагався працювати в багатьох сферах, аж потім знайшов себе в кулінарії.

Кирило розповідав, що не жалкує про це, адже набутий досвід обов'язково знадобиться, потрібно тільки зрозуміти коли його використати.

Майстер-клас пролетів як один момент, тому учасники вже зареєструвалися на наступний курс за участю Кирила Жданова "Food for Life". Чекаємо і на тебе!

Повір, що бути професіоналом з Rest.Art.Kitchen. легко!

До нових зустрічей!

19.09.2018
42265
1484
остання редакція 20.09.2018
42265