Виїзне практичне заняття з дисципліни "Барна справа" у закладі ресторанного господарства "Коктейль-диско-бар"
Загальна інформація
У закладі ресторанного господарства "Коктейль-диско-бар" за адресою: вул. Саксаганського-38 17 вересня 2018 року проведено виїзне практичне заняття з дисципліни "Барна справа" зі студентами факультету ресторанно-готельного та туристичного бізнесу спеціалізації "Готельно-ресторанна справа" ІІІ курсу 10 групи денної форми навчання.
Під час практичного заняття "Технологія приготування змішаних напоїв (коктейлів)" студенти ознайомилися з особливостями концепції "Коктейль-диско-бару" та організацією робочих місць працівників барної зони. Бармен Олексій Матвійко продемонстрував порядок підготовки бару до роботи та техніку приготування коктейлів з елементами флейрінгу.
Студенти ознайомилися з асортиментом скляного посуду для подачі коктейлів, інвентарем бармена, устаткуванням барної зони, способами та методами приготування коктейлів, черговістю закладання інгредієнтів, послідовністю операцій приготування змішаних напоїв, способами гарнірування та сервірування коктейлів. В результаті заняття студенти закріпили теоретичний матеріал з дисципліни та отримали практичні навички приготування змішаних напоїв: фрапе, джулепів та фізів.
Заняття проводили доцент кафедри технології та організації ресторанного господарства, к.т.н. Вітряк О. П. та спеціаліст лабораторії барної справи та енології КНТЕУ Серенко А. А.