logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Виїзне практичне заняття з дисципліни "Барна справа" у закладі ресторанного господарства "Коктейль-диско-бар"

Загальна інформація

У закладі ресторанного господарства "Коктейль-диско-бар" за адресою: вул. Саксаганського-38 17 вересня 2018 року проведено виїзне практичне заняття з дисципліни "Барна справа" зі студентами факультету ресторанно-готельного та туристичного бізнесу спеціалізації "Готельно-ресторанна справа" ІІІ курсу 10 групи денної форми навчання.

Під час практичного заняття "Технологія приготування змішаних напоїв (коктейлів)" студенти ознайомилися з особливостями концепції "Коктейль-диско-бару" та організацією робочих місць працівників барної зони. Бармен Олексій Матвійко продемонстрував порядок підготовки бару до роботи та техніку приготування коктейлів з елементами флейрінгу.

Студенти ознайомилися з асортиментом скляного посуду для подачі коктейлів, інвентарем бармена, устаткуванням барної зони, способами та методами приготування коктейлів, черговістю закладання інгредієнтів, послідовністю операцій приготування змішаних напоїв, способами гарнірування та сервірування коктейлів. В результаті заняття студенти закріпили теоретичний матеріал з дисципліни та отримали практичні навички приготування змішаних напоїв: фрапе, джулепів та фізів.

Заняття проводили доцент кафедри технології та організації ресторанного господарства, к.т.н. Вітряк О. П. та спеціаліст лабораторії барної справи та енології КНТЕУ Серенко А. А.

17.09.2018
42265
1550
остання редакція 28.05.2019
43220