logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

На кафедру товарознавства, управління безпечністю та якістю завітала польсько-українська делегація

Загальна інформація

Кафедра товарознавства, управління безпечністю та якістю вже не перший рік співпрацює з Ліцеєм №144 імені Григорія Ващенка. Цьогоріч 5 жовтня учні ліцею завітали до нас разом із друзями з Польщі в рамках програми польсько-українського молодіжного проекту "З традиціями в сучасність або польсько-українське приготування" за підтримки гранту від польсько-української ради обмінів молоддю на створення книжки здорових рецептів польської та української кухні.

Учні пройшли корпусами університету, почули про його історію, основні спеціалізації та суспільне життя студентів. Вони відвідали лабораторії кафедри товарознавства, управління безпечністю та якістю, подивились на навчальний процес, змогли взяти участь у проведенні досліджень харчової продукції.

Також вони ознайомились із суспільним життям університету та кафедри, почули про молодіжну організацію "Об’єднання споживачів активістів", Всеукраїнський рух "Молодь за права споживачів" та  Консумерський фестиваль "Час діяти!".

Оскільки основна тема проекту пов’язана з особливостями національної кухні двох країн, учні відвідали Міжнародний фестиваль із кулінарного і кондитерського мистецтва "BESTCOOKFEST-2018", де змогли подивитися на майстер-класи, ознайомилися з традиціями української кухні та поринули в тонкощі приготування класичної страви України – борщу.

Дякуємо за співпрацю та сподіваємося на подальші зустрічі з нашими новими друзями!

05.10.2018
42265
1372
остання редакція 08.10.2018
Vega