Загальна інформація
У Київському національному
торговельно-економічному університеті протягом 4-6 жовтня
2018 року відбувалася унікальна подія світу кулінарії -
V Міжнародний конкурс
ресторанних
технологій "BESTCookFEST-2018".
Захід організовано
Київським національним торговельно-економічним
університетом спільно з громадською спілкою
"Український кулінарний союз" та Егейською
професійною асоціацією шеф-кухарів EPAD (Туреччина) для
досвідчених фахівців ресторанного господарства і
кулінарів-початківців, які прагнуть розвиватися, опановувати
професійні компетентності та практичні навички, збагачувати
досвід з кулінарного і кондитерського мистецтва.
Церемонія офіційного відкриття
фестивалю відбулась 4 жовтня у Конгрес-холі КНТЕУ
за участю адміністрації університету - Притульської Наталії
Володимирівни, Шаповал Світлани Леонідівни, Сая Валерія
Миколайовича, Мельниченко Світлани Володимирівни,
віце-президента громадської спілки "Український кулінарний
союз" Радченко Людмили Олексіївни, президента
Егейської професійної асоціації шеф-кухарів EPAD
(Туреччина) Сефера Япіджі, президента національної
туристичної організації України Ліптуги Івана
Леонідовича, Надзвичайного та повноважного Посла
Республіки Туреччина в Україні Йонет Джан Тезеля,
Надзвичайного та повноважного Посла Словацької Республіки в Україні
Марека Шафіна та делегації Братиславської
Школи економіки та менеджменту, представників національних
професійних асоціацій шеф-кухарів Туреччини, Монголії, Республіки
Маврикій, Великобританії, Данії, Албанії, Ізраїлю, Сербії, Мальти,
Хорватії, Болгарії, Мексики, Ісландії, Арменії, Азербайджану та
Українського кулінарного союзу, партнерів, учасників змагань та
гостей.
На урочистому відкритті
"BESTCookFEST-2018" із
вітальним словом виступила перший проректор університету з
науково-педагогічної роботи Наталія Володимирівна
Притульська. Привітала учасників та гостей змагань
директор громадської спілки "Український кулінарний союз"
Надія Іванівна Ведмідь. Президент національної
туристичної організації України, радник Першого
віце-прем'єр-міністра України Ліптуга Іван
Леонідович, побажав учасникам змагань успіхів та відзначив
важливість цієї брендової події для підвищення рейтингу туристичної
привабливості України. Від суддівського корпусу фестивалю виступив
президент Асоціації шеф-кухарів Середземномор’я та європейських
регіонів Желко Невен Бремеч.
Учасників та гостей привітала
міжнародна суддівська колегія у складі 40
шеф-кухарів, зокрема: Желко Невен Бремеч
(Хорватія), Сефер Япіджі, Байрам Озрек, Тайфун
Гюндуз (Туреччина), Йозеф Арбід
(Ізраїль), Мімоза Балла (Албанія), Алан
Пайєн (Маврикій), Гвідо Дебоно (Мальта),
Даніела Пантіч Влахович (Сербія), П’єр
Газань-Паронто (Франція), Батбаатар Рагча
(Монголія), Девід Мішель Мізон (Великобританія),
Саркіс Якубян (Арменія), Ашуров Ага Фрахад
Огли (Азербайджан), Марія Шрамко
(Ісландія), Кнуд Еріх Ларсен (Данія),
Михаїл Здравков та Веселіна
Славчева (Болгарія), Альберто Жерардо Хамфрі
Гуереро (Мексика), Людмила Радченко, Леоніда
Біленко, Ганна Гасанова, Галина Лосєва, Любов Чуницька, Галина
Локай, Анна Якобець, Віктор Тимчишин, Михайло Кравченко, Ігор
Місевич, Тетяна Забігайло (Україна).
Склад професіоналів свідчить про
високий статус заходу, забезпечує високий професійний рівень
суддівства кулінарних змагань і сприяє зміцненню дружніх відносин
між кулінарними спільнотами України та інших держав.
Під час урочистого відкриття
V Міжнародного конкурсу
ресторанних
технологій "BESTCookFEST-2018" на
площі Конгрес-центру КНТЕУ зібралася 901 особа,
одягнена у спеціальний професійний одяг кухарів (кітель). За
результатами підрахунку КНТЕУ та громадська спілка "Український
кулінарний союз" (ГС УКС) увійшли до Національного реєстру рекордів
України, що завірено відповідним сертифікатом.
У змаганнях фестивалю взяли участь
більше 200 учасників із 10 країн: Туреччина,
Німеччина, Хорватія, Сербія, Болгарія, Монголія, Азербайджан,
Китай, Білорусь та Україна. Конкурсанти змагалися у 22
номінаціях з кулінарного і кондитерського мистецтва,
ресторанного сервісу.
108 учасників змагань взяли
участь у 9 номінаціях індивідуального практичного
класу: "Вегетаріанська страва", "Страва з м’яса", "Страва
з м’яса птиці", "Сучасна кухня", "Паста", "Страва з риби", "Страва
автентичної кухні", "Ресторанний десерт" та "Карвінг". За кубки
першості змагалися 23 команди професійних шеф-кухарів і
юніорів.
У номінації "Краща команда шеф-кухарів
професіоналів" змагались 8 команд
професіоналів з України, Туреччини, Болгарії,
Азербайджану, Китаю і Монголії. Гран-прі отримала збірна команда
"Тріада", що складалася з членів ГС УКС (м. Київ,
Україна).
У номінації "Краща команда
шеф-кухарів юніорів" змагалися 9 команд
юніорів з України, Сербії і Туреччини.
Гран-прі отримала команда Вищої школи
туризму, Белград, Сербія (High School for tourism,
Belgrade, Serbia).
У номінації "Кращий
університет року" змагалися 6 команд
навчальних закладів – Київського національного
торговельно-економічного університету, Чернівецького
торговельно-економічного інституту КНТЕУ, Харківського державного
університету харчування і торгівлі, Харківського
торговельно-економічного інституту КНТЕУ, Вінницького
торговельно-економічного інституту КНТЕУ, команда Туреччини.
І місце і кубок у цій номінації виборола
команда Туреччини - Kcaeli Yavuz Mesleki ve Teknik
Anadolu Lisesi, Turkey.
У 8 номінаціях арт-класу з
кондитерського мистецтва (цукрові квіти, робота з
карамелі, робота з шоколаду, робота з марципану, мастики, святковий
торт, ексклюзивний весільний торт, художня робота з тіста) взяли
участь більше 50 учасників. Головою суддівської
комісії в номінації арт-клас V-го Міжнародного конкурсу ресторанних
технологій "BESTCookFEST-2018" виступила олімпійська чемпіонка з
кондитерського мистецтва та засновниця професійної школи
кондитерського мистецтва Марія Шрамко.
Гран-прі в номінації арт-клас отримала
Альона Крячко.
У межах Міжнародного
конкурсу ресторанних технологій
"BESTCookFEST-2018" проведено ряд інших заходів:
парад шефів, змагання кулінарних команд з приготування борщу
"Борщ-фест", Барбекю-фест,
майстер-класи від членів суддівського корпусу
"LiveCookingShow" та інші. Всі учасники та гості
зазначили, що це були не просто кулінарні змагання, а справжнє
кулінарне свято, де кожен зміг скуштувати колоритний національний
борщ та страви барбекю, приготовлені за унікальними рецептами з
різних регіонів України.
У змаганнях з приготування
борщу взяли участь 8 команд, зокрема: команда
Хмельницького торговельно-економічного коледжу КНТЕУ (І місце),
команда Харківського торговельно-економічного коледжу КНТЕУ (ІІ
місце), команда Житомирського торговельно-економічного коледжу
КНТЕУ (ІІІ місце), команда Ужгородського торговельно-економічного
коледжу КНТЕУ (диплом "Кращий молодий шеф"),
команда Вінницького торговельно-економічного коледжу КНТЕУ (диплом
за перемогу в номінації "Відданість національним
традиціям"), команда Київського торговельно-економічного
коледжу КНТЕУ (диплом за перемогу в номінації "Приз
глядацьких симпатій"), команда Чернівецького
торговельно-економічного інституту КНТЕУ (диплом за перемогу в
номінації "Креативність і творчість"), команда
ресторану "Агнешка", м. Житомир (диплом за
перемогу в номінації "Краща презентація
страви").
Велику вдячність від імені
керівництва КНТЕУ та ГС УКС висловлюємо директорам закладів
команд-учасниць, зокрема: Губареву Григорію Леонідовичу,
Трішкіній Ніні Іванівні, Радченко Людмилі Олексіївні, Павлюк Ларисі
Іванівні, Балицькій Валентині Євгенівні, Олійнику Олегу
Вікторовичу, Ореховській Тетяні Миколаївні, Сердюк Ользі
Станіславівні.
Із професійними майстер-класами
"LiveCookingShow" виступили члени
суддівського корпусу: Ігор Місевич – фіналіст
кулінарного шоу "Майстер-шеф"; Олександр
Венглінський – бренд-шеф вегетеріанського ресторану в
Алмати (Казахстан), багаторазовий призер міжнародних кулінарних
чемпіонатів, член Українського кулінарного союзу, магістр КНТЕУ;
Slavcheva Veselina
– президент професійної кулінарної асоціації
(Боргарія); Alberto Gerardo
Humphrey Guerrero – Latin &
Central American President of ICU; Zeljko
Neven Bremec
(Желко) – президент Асоціації шеф-кухарів
Середземномор’я та європейських регіонів (Хорватія);
David Michel
Mizon – міжнародний суддя кулінарних змагань
(Великобританія); Alan Payen –
суддя, акредитований Всесвітньою асоціацією спільнот шеф-кухарів
WACS, член Асоціації шеф-кухарів Республіки Маврикій;
Mimoza Balla – віце-президент і
міжнародний координатор Асоціації "Taste of Peace" (Албанія);
Guido Debono – президент
Асоціації шеф-кухарів Мальти; Sefer
Yapici – президент Асоціації професійних
шеф-кухарів EPAD (Республіка Туреччина); Bayram
Ozrek – член Асоціації професійних шеф-кухарів
EPAD (Республіка Туреччина).
Захід проведено за матеріально-технічної та фінансової підтримки
партнерів "BestCookFest-2018":
- НОВИЙ ПРОЕКТ
– професійне обладнання для торгівлі та
ресторанів;
- Robot-Coupе – професійне обладнання для
ресторанів;
- МЕТРО Кеш енд Кері Україна;
- Заміський сімейний клуб “ТРИПІЛЬСЬКЕ
СОНЦЕ";
- Premier Hotels and Resorts – перша мережа
готелів в Україні;
- 11 МІРРОРЗ ОТЕЛЬ - перший дизайн-готель
України;
- Senator Hotels and Apartments – мережа
апарт-готелів;
- Готель "Ibis Київ Центр";
- "Континент-Кард" – мережа ресторанів
та готелів;
- Готель "Хрещатик";
- Готельний комплекс "Турист";
- Культурно-розважальний комплекс
"PREMIER";
- Рибна гастроЛавка "Чорноморка";
- Компанія "Лібертад-М" - офіційний та
ексклюзивний дистриб'ютор японських професійних ножів KAI в
Україні;
- ТОВ "Вальдівія ГОЛД" - ексклюзивний
дистриб'ютор олії авокадо Mira Naturals;
- Kotányi - елітні спеції та трави;
- Жива чай - колекція трав'яних чаїв;
- РЕСТО СПІЛЬНОТА - об'єднання закладів
ресторанного господарства та учасників ринку HoReCa;
- UAINFO - українське інтернет-видання.
Дякуємо Галині Іванівні
Лосевій (господиня заміського готельно-ресторанного
комплексу "Трипілля"), Любові Петрівні
Чуницькій та Тетяні Сергіївні Забігайло
за гостинність та ознайомлення іноземних гостей із національним
кулінарним колоритом в українських закладах ресторанного
господарства.
Український кулінарний союз щиро
дякує ректору КНТЕУ, президенту ГС "Український кулінарний
союз" Анатолію Антоновичу Мазаракі за ідейне
натхнення та креативне керівництво проектом "Міжнародний конкурс
ресторанних технологій "BestCookFest-2018", популяризацію
кулінарного мистецтва та сфери гостинності, розвиток міжнародного
партнерства.
Велика вдячність ректорату та
всьому колективу КНТЕУ, директорам та колективам Житомирського
торговельно-економічного коледжу КНТЕУ, Хмельницького
торговельно-економічного коледжу КНТЕУ, Вінницького
торговельно-економічного коледжу КНТЕУ, Ужгородського
торговельно-економічного коледжу КНТЕУ, Київського
торговельно-економічного коледжу КНТЕУ, Чернівецького
торговельно-економічного інституту КНТЕУ, Харківського державного
університету харчування і торгівлі, Харківського
торговельно-економічного інституту КНТЕУ, Вінницького
торговельно-економічного інституту КНТЕУ, команді ресторану
"Агнешка" м. Житомир, усім співорганізаторам і партнерам фестивалю,
а також усім, хто доклав зусиль та сприяв успішному проведенню
міжнародного кулінарного заходу.
Командні змагання з приготування борщу
"Борщ-фест"
Команда Хмельницького
торговельно-економічного коледжу КНТЕУ
|
ДИПЛОМ І ступеня
|
Команда Харківського
торговельно-економічного коледжу КНТЕУ
|
ДИПЛОМ ІІ ступеня
|
Команда Житомирського
торговельно-економічного коледжу КНТЕУ
|
ДИПЛОМ ІІІ ступеня
|
Команда Ужгородського
торговельно-економічного коледжу КНТЕУ
|
Диплом «Кращий молодий шеф»
|
Команда Вінницького
торговельно-економічного коледжу КНТЕУ
|
Диплом «Відданість національним
традиціям»
|
Команда Київського
торговельно-економічного коледжу КНТЕУ
|
Диплом «Приз глядацьких
симпатій»
|
Команда Чернівецького
торговельно-економічного інституту КНТЕУ
|
Диплом «Креативність і
творчість»
|
Команда ресторану «Агнешка», м. Житомир
|
Диплом «Краща презентація
страви»
|
Номінація SR "Ресторанний сервіс"
Індивідуальні
практичні змагання професіоналів у категорії
СР
Category
СP1.
VEGETARIAN DISH
/ ВЕГЕТАРІАНСЬКА СТРАВА
№
|
СP1. ВЕГЕТАРІАНСЬКА СТРАВА
|
Назва закладу / Країна
|
П.І.Б./Name
|
Кіль-кість балів
|
Нагорода/
award
|
1
|
Київський національний торговельно-економічний
університет, м.Київ, Україна
|
Kiev National University of Trade and Economics,
Kiev, Ukraine
|
Марченко Андрій
|
Marchenko
Andrii
|
67
|
Diploma
|
2
|
Ресторан «Alt-Bier», м. Харків, Україна
|
Restaurant "Alt-Beer", Kharkov, Ukraine
|
Ванюшенко Тарас
|
Vaniushenko Taras
|
92
|
Gold
|
3
|
Epad, Туреччина
|
Epad, Turkey
|
Kezban Bayar
|
Kezban Bayar
|
74,6
|
Bronz
|
Category
СP2. MEAT
DISHES / СТРАВА
З М’ЯСА
№
|
СP2.
|
Назва закладу / Країна
|
П.І.Б./Name
|
Кіль-кість балів
|
Нагорода/
award
|
1
|
Київське вище професійне училище швейного та
перукарського мистецтва, м.Київ, Україна
|
Kiev higher professional school of sewing and
hairdressing art, Kiev, Ukraine
|
Ковальчук Володимир
|
Volodymyr Kovalchuk
|
65,6
|
Diploma
|
2
|
Заміський клуб «Трипільске Сонце», Київська обл.,
Україна
|
Country Club "Trypillya Sun", Kyiv region.,
Ukraine
|
Руденко В’ячеслав
|
Viacheslav Rudenko
|
72,4
|
Bronz
|
3
|
Харківський кооперативний торгово-економічний
коледж, м. Харків, Україна
|
Kharkiv Cooperative Trade and Economic College,
Kharkiv, Ukraine
|
Нужний Віталій
|
Nuzhnij Vitalio
|
74,6
|
Bronz
|
4
|
SKY Catering Azerbaijan, Азейбарджан
|
SKY Catering Azerbaijan, Azerbaijan
|
Pivkin Timur
|
Pivkin Timur
|
75
|
Bronz
|
5
|
Epad, Туреччина
|
Epad, Turkey
|
Kezban Bayar
|
Kezban Bayar
|
72,6
|
Bronz
|
6
|
Epad, Туреччина
|
Epad, Turkey
|
Mervan Tekin
|
Mervan
Tekin
|
73,2
|
Bronz
|
7
|
Azerbaijan Nationale Culinary Assosiasion,
Азейбарджан
|
Azerbaijan Nationale Culinary Assosiasion,
Azerbaijan
|
Rashad Davudov
|
Rashad Davudov
|
67,4
|
Diploma
|
8
|
Ресторан «Alt-Bier», м. Харків, Україна
|
Restaurant "Alt-Bier", Kharkov, Ukraine
|
Тютюнніков Андрій
|
Tiutiunnikov Andrii
|
85,4
|
Silver
|
9
|
Ресторан «Alt-Bier», м. Харків, Україна
|
Restaurant "Alt-Bier", Kharkov, Ukraine
|
Лукін Руcлан
|
Lukin Ruslan
|
90,4
|
Gold
|
Category
СP3. DISH OF FISH,
SEAFOOD / СТРАВИ
З РИБИ,
ГІДРОБІОНТІВ
№
|
СP3.
|
Назва закладу / Країна
|
П.І.Б./Name
|
Кіль-кість балів
|
Нагорода/
award
|
1
|
Ресторан «Alt-Bier», м. Харків, Україна
|
Restaurant "Alt-Bier", Kharkov, Ukraine
|
Ванюшенко Тарас
|
Vaniushenko Taras
|
64,8
|
Diploma
|
2
|
Фіш-бар «Риба-пила», м. Київ, Україна
|
Fish Bar "Riba Pila", Kiev, Ukraine
|
Давиденко Самір
|
Davydenko Samir
|
71,6
|
Bronz
|
3
|
Заміський клуб "Трипільске Сонце", Київська обл.,
Україна
|
Country Club "Trypillya Sun", Kyiv region.,
Ukraine
|
Руденко В’ячеслав
|
Viacheslav Rudenko
|
82
|
Silver
|
4
|
ДПТНЗ "Дніпровський центр професійної освіти", м.
Дніпро, Україна
|
DPTNZ "Dniprovsky Center for Professional
Education", Dnipro, Ukraine
|
Ільїнський Сергій
|
Iliinskyi Serhii
|
80,6
|
Silver
|
5
|
Харківський кооперативний торгово- економічний
коледж, м. Харків, Україна
|
Kharkiv Cooperative Trade and Economic College,
Kharkiv, Ukraine
|
Нужний Віталій
|
Nuzhnij Vitalio
|
71,8
|
Bronz
|
6
|
Державний навчальний заклад "Центр професійної
освіти технологій та дизайну", м. Київ, Україна
|
State Educational Establishment "Center of
Professional Education of Technologies and Design of Kyiv", Kyiv,
Ukraine
|
Даневич Ольга
|
Danevich Olga
|
85,2
|
Silver
|
7
|
Ужгородський торговельно-економічний інститут, м.
Ужгород, Україна
|
Uzhgorod Trade and Economic Institute, Uzhgorod,
Ukraine
|
Лещак Сергій
|
Leshchak Serhii
|
73,6
|
Bronz
|
8
|
International Culinary Union
|
International Culinary Union
|
Radoslav Petrov
|
Radoslav Petrov
|
71,6
|
Bronz
|
9
|
Mongolia
|
Mongolia
|
Urjin Batdelger
|
Urjin Batdelger
|
72,2
|
Bronz
|
10
|
SKY Catering Azerbaijan, Азейбарджан
|
SKY Catering Azerbaijan, Azerbaijan
|
Pivkin Timur
|
Pivkin Timur
|
86,4
|
Silver
|
11
|
Azerbaijan Nationale Culinary Assosiasion,
Азейбарджан
|
Azerbaijan Nationale Culinary Assosiasion,
Azerbaijan
|
Namig Kazimov
|
Namig Kazimov
|
87,8
|
Silver
|
12
|
Ресторан «Alt-Bier», м. Харків, Україна
|
Restaurant "Alt-Bier", Kharkov, Ukraine
|
Тютюнніков Андрій
|
Tiutiunnikov Andrii
|
91,2
|
Gold
|
13
|
Ресторан «Alt-Bier», м. Харків, Україна
|
Restaurant "Alt-Bier", Kharkov, Ukraine
|
Лукін Рулан
|
Lukin Ruslan
|
72,4
|
Bronz
|
14
|
м. Буча, Київська обл., Україна
|
Bucha, Kyiv region, Ukraine
|
Білик Олег
|
Bilyk Oleg
|
72,4
|
Bronz
|
15
|
Mongolia
|
Mongolia
|
Mungunshagai Mandaa
|
Mungunshagai Mandaa
|
91
|
Gold
|
Category
СP4. MODERN
CUISINE/СУЧАСНА КУХНЯ
№
|
СP4.
|
Назва закладу / Країна
|
П.І.Б./Name
|
Кіль-кість балів
|
Нагорода/
award
|
1
|
Київський національний
торговельно-економічнийуніверситет, м.Київ, Україна
|
Kiev National University of Trade and Economics,
Kiev, Ukraine
|
Марченко Андрій
|
Marchenko
Andrii
|
83,8
|
Silver
|
2
|
Mongolia
|
Mongolia
|
Sukkbaatar Tsegmid
|
Sukkbaatar Tsegmid
|
72
|
Bronz
|
3
|
-
|
-
|
-
|
-
|
-
|
-
|
4
|
Mongolia
|
Mongolia
|
Mungunshagai Mandaa
|
Mungunshagai Mandaa
|
85,6
|
Silver
|
5
|
Epad, Туреччина
|
Epad, Turkey
|
Birgul Uzuner
|
Birgul Uzuner
|
82,2
|
Silver
|
6
|
Epad, Туреччина
|
Epad, Turkey
|
Mervan Tekin
|
Mervan Tekin
|
90,6
|
Gold
|
Category
СP5.
POULTRY DISH /
СТРАВА З М'ЯСА ПТИЦІ
№
|
СP5.
|
Назва закладу / Країна
|
П.І.Б./Name
|
Кіль-кість балів
|
Нагорода/
award
|
1
|
Mongolia
|
Mongolia
|
Mungunshagai Mandaa
|
Mungunshagai Mandaa
|
72,4
|
Bronz
|
2
|
International Culinary Union
|
International Culinary Union
|
Radoslav Petrov
|
Radoslav Petrov
|
71,4
|
Bronz
|
3
|
SKY Catering Azerbaijan, Азейбарджан
|
SKY Catering Azerbaijan, Azerbaijan
|
Pivkin Timur
|
Pivkin Timur
|
90
|
Gold
|
4
|
Epad, Туреччина
|
Epad, Turkey
|
Birgul Uzuner
|
Birgul Uzuner
|
64
|
Diploma
|
5
|
Azerbaijan Nationale Culinary Assosiasion,
Азейбаржан
|
Azerbaijan Nationale Culinary Assosiasion,
Azerbaijan
|
Rashad Davudov
|
Rashad Davudov
|
74
|
Bronz
|
Category
СP6.
NATIONAL
(AUTHENTIC)
DISHES / СТРАВИ
АУТЕНТИЧНОЇ КУХНІ ТА НАЦІОНАЛЬНОЇ КУХНІ
№
|
СP6.
|
Назва закладу / Країна
|
П.І.Б./Name
|
Кіль-кість балів
|
Нагорода/
award
|
1
|
Київський національний торговельно-економічний
університет, м.Київ, Україна
|
Kiev National University of Trade and Economics,
Kiev, Ukraine
|
Марченко Андрій
|
Marchenko Andriy
|
75
|
Bronz
|
2
|
Epad, Туреччина
|
Epad, Turkey
|
Mustafa Kirmizioglan
|
Mustafa Kirmizioglan
|
88,5
|
Silver
|
3
|
Кафе «Polisyanka», м. Житомир, Україна
|
Cafe "Polisyanka", Zhitomir, Ukraine
|
Ковальчук Оксана
|
Kovalchuk Oksana
|
77,5
|
Bronz
|
4
|
Epad, Туреччина
|
Epad, Turkey
|
Kezban Bayar
|
Kezban Bayar
|
88
|
Silver
|
5
|
Epad, Туреччина
|
Epad, Turkey
|
Birgul Uzuner
|
Birgul Uzuner
|
77,75
|
Bronz
|
6
|
Azerbaijan Nationale Culinary Assosiasion,
Азейбарджан
|
Azerbaijan Nationale Culinary Assosiasion,
Azerbaijan
|
Namig Kazimov
|
Namig Kazimov
|
81,75
|
Silver
|
|
Mongolia
|
Mongolia
|
Urjin Batdelger
|
Urjin Batdelger
|
80,7
|
Silver
|
СР7. СТРАВА З ПАСТИ /
CР7. PASTA DISH
№
|
СP7.
|
Назва закладу / Країна
|
П.І.Б./Name
|
Кіль-кість балів
|
Нагорода/
award
|
1
|
Epad, Туреччина
|
|
Mervan Tekin
|
Mervan Tekin
|
88,2
|
Silver
|
2
|
Epad, Туреччина
|
|
Kezban Bayar
|
Kezban Bayar
|
83,4
|
Silver
|
3
|
Azerbaijan Nationale Culinary Assosiasion,
Азейбарджан
|
|
Rashad Davudov
|
Rashad Davudov
|
64,8
|
Diploma
|
4
|
Київське вище професійне училище швейного та
перукарського мистецтва, м.Київ, Україна
|
|
Ковальчук Володимир
|
Kovalchuk Volodymyr
|
63
|
Diploma
|
5
|
Монголія
|
|
Sukkbaatar Tsermet
|
Sukkbaatar Tsermet
|
80,2
|
Silver
|
6
|
Azerbaijan Nationale Culinary Assosiasion,
Азейбарджан
|
|
Namig Kazimov
|
Namig Kazimov
|
90
|
Gold
|
Category
СP9.
RESTAURANT DESSERT / РЕСТОРАННИЙ
ДЕСЕРТ
№
|
СP9.
|
Назва закладу / Країна
|
П.І.Б./Name
|
Кіль-кість балів
|
Нагорода/
award
|
1
|
м. Буча, Київська обл., Україна
|
Bucha, Kyiv region, Ukraine
|
Білик Олег
|
Bilyk Oleg
|
74,75
|
Bronz
|
2
|
Київський національний торговельно-економічний
університет, м.Київ, Україна
|
Kiev National University of Trade and Economics,
Kiev, Ukraine
|
Марченко Андрій
|
Marchenko Andrii
|
55,5
|
-
|
3
|
Київське вище професійне училище швейного та
перукарського мистецтва, м.Київ, Україна
|
Kiev higher professional school of sewing and
hairdressing art, Kiev, Ukraine
|
Ковальчук Володимир
|
Kovalchuk Volodymyr
|
84
|
Silver
|
4
|
Харківський кооперативний торгово-економічний
коледж, м. Харків, Україна
|
Kharkiv Cooperative Trade and Economic College,
Kharkiv, Ukraine
|
Нужний Віталій
|
Nuzhnij Vitalio
|
75,5
|
Bronz
|
5
|
Кафе «Polisyanka», м. Житомир, Україна
|
Cafe "Polisyanka", Zhitomir, Ukraine
|
Ковальчук Оксана
|
Kovalchuk Oksana
|
73,5
|
Bronz
|
6
|
Державний навчальний заклад «Центр професійної
освіти технологій та дизайну м.Києва», м. Київ, Україна
|
State Educational Establishment "Center of
Professional Education of Technologies and Design of Kyiv", Kyiv,
Ukraine
|
Головінська Світлана
|
Golovinska Svitlana
|
76
|
Bronz
|
7
|
Кафе «Мега Антошка», м. Харків, Україна
|
Cafe "Mega Antoshka", Kharkov, Ukraine
|
Сімакович Олена
|
Simakovych Olena
|
73,25
|
Bronz
|
8
|
Epad, Туреччина
|
Epad, Turkey
|
Mervan Tekin
|
Mervan Tekin
|
81,75
|
Silver
|
9
|
Epad, Туреччина
|
Epad, Turkey
|
Birgul Uzuner
|
Birgul Uzuner
|
90,25
|
Gold
|
Category
СP10.
Carving / КАРВІНГ
№
|
СP10.
|
Назва закладу / Країна
|
П.І.Б./Name
|
Кіль-кість балів
|
Нагорода/
award
|
1
|
Український кулінарний союз
|
International Culinary Union
|
Пащенко Ірина
|
Irina Paschenko
|
88
|
Silver
|
2
|
ДНЗ «Шосткинський центр ПТО»
|
State Educational Establishment
«Shostkinskii center of professional technical education»
|
Седова Тетяна
|
Sedova Tetiana
|
85
|
Silver
|
Індивідуальні практичні змагання
юніорів у категорії
СJ
Category
СJ1.
VEGETARIAN DISH
/ ВЕГЕТАРІАНСЬКА СТРАВА
№
|
|
Назва закладу / Країна
|
П.І.Б./Name
|
Кіль-кість балів
|
Нагорода/
award
|
1
|
Чернівецький державний комерційний технікум, м.
Чернівці, Україна
|
Chernivtsi State Commercial College, Chernivtsi,
Ukraine
|
Фисюк Василь
|
Fysiuk Vasyl
|
73,25
|
Bronz
|
2
|
Kcaeli Yavuz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi,
Туреччина
|
Kcaeli Yavuz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi,
Turkey
|
Sude Cirit
|
Sude Cirit
|
86,25
|
Silver
|
3
|
Grand Hotel*****, ресторан Grand Solie, м. Львів,
Україна
|
Grand Hotel ***** , restaurant Grand Solie, Lviv,
Ukraine
|
Влащук Вадим
|
Vlashchyk Vadym
|
90,5
|
Gold
|
4
|
Turkey
|
Turkey
|
Onur Karadeniz
|
Onur Karadeniz
|
64
|
Diploma
|
5
|
Київський національний торговельно-економічний
університет, м.Київ, Україна
|
Kiev National University of Trade and Economics,
Kiev, Ukraine
|
Венглінський Олександр
|
Venhlinskyi Oleksandr
|
67,25
|
Diploma
|
6
|
Харківський торговельно-економічний коледж КНТЕУ,
м. Харків, Україна
|
Kharkiv Trade and Economic College KNUTE,
Kharkov, Ukraine
|
Філімонов Віталій
|
Filimonov Vitalii
|
82,75
|
Silver
|
СJ2.
СТРАВА З М’ЯСА / СJ2. MEAT
DISHES
№
|
|
Назва закладу / Країна
|
П.І.Б./Name
|
Кіль-кість балів
|
Нагорода/
award
|
1
|
Ресторан «F.A.R.S.H», м. Київ, Україна
|
|
Кирносов Сергей
|
Kyrnosov Serhii
|
62.25
|
Diploma
|
2
|
Київський університет культури, м. Київ,
Україна
Ресторан-бар «Душа», м. Київ, Україна
|
|
Супрун Богдан
|
Suprun Bohdan
|
60,5
|
Diploma
|
3
|
GrandHotei***** ресторан GrandSolie, м.Львів,
Україна
|
|
Влащук Владислав
|
Vlaschuk Vladislav
|
72,25
|
Bronz
|
4
|
Чернівецький державний комерційний технікум, м.
Чернівці, Україна
|
|
Фисюк Василь
|
Fysiuk Vasyl
|
73,25
|
Bronz
|
5
|
Київське вище професійне училище швейного та
перукарського мистецтва, м.Київ, Україна
|
|
Сухоцька Марія
|
Sukhotska Mariya
|
72,75
|
Bronz
|
6
|
Вінницький торговельно-економічний інститут
КНТЕУ, м. Вінниця, Україна
|
|
Маєвський Євгеній
|
Maievskyi Yevhenii
|
70,75
|
Bronz
|
7
|
Житомирський торгівельно-економічний коледж, м.
Житомир, Україна
|
|
Матушинський Дмитро
|
Matushinsky Dmitrо
|
76,75
|
Bronz
|
8
|
Національний університет харчових технологій, м.
Київ, Україна
|
|
Пригродський Олег
|
Pryhrodskyi Oleh
|
73,5
|
Bronz
|
9
|
Epad, Туреччина
|
|
Onur Karadeniz
|
Onur Karadeniz
|
58,75
|
-
|
10
|
High School for tourism, Belgrade, Serbia
|
|
Hristijan Jordanoski
|
Hristijan Jordanoski
|
84,25
|
Silver
|
11
|
GrandHotel***** ресторан GrandSolie, м.Львів,
Україна
|
|
Належатий Богдан
|
Nalezhatyy Bogdan
|
90
|
Gold
|
12
|
High School for tourism, Belgrade, Serbia
|
|
Blagoj Andonov
|
Blagoj Andonov
|
77,25
|
Bronz
|
13
|
Epad, Туреччина
|
|
Orhancan Armay
|
Orhancan Armay
|
72,75
|
Bronz
|
14
|
Київський національний торговельно-економічний
університет, м.Київ, Україна
|
|
Москаленко Владислав
|
Vladyslav Moskalenko
|
72,25
|
Bronz
|
15
|
Вище професійне училище №33, м. Київ, Україна
|
|
Голік Максим
|
Holik Maksym
|
74,5
|
Bronz
|
16
|
Epad, Туреччина
|
|
Muhammed Alperen Vural
|
Muhammed Alperen Vural
|
61
|
Diploma
|
17
|
Київський національний торговельно-економічний
університет, м.Київ, Україна
|
|
Шкапоїд Андрій
|
Shkapoid Andrew
|
52,75
|
-
|
18
|
Чернівецький торговельно-економічний інститут
КНТЕУ, м. Чернівці, Україна
|
|
Карайон Дмитро
|
Karaion Dmytro
|
59,5
|
-
|
19
|
Чернівецький торговельно-економічний інститут
КНТЕУ, м. Чернівці, Україна
|
|
Петрюк Вадим
|
Petriuk Vadym
|
75,75
|
Bronz
|
20
|
Вище професійне училище №33, м. Київ, Україна
|
|
Довгаль Анна
|
Dovhal Anna
|
81
|
Silver
|
21
|
Державний навчальний заклад "Сумський центр
професійно-технічної освіти харчових технологій, торгівлі та
ресторанного сервісу", м. Суми, Україна
|
|
Расенко Микола
|
Rasenko Mickola
|
71,5
|
Bronz
|
Category
СJ3. FISH
DISH/СТРАВИ
З РИБИ,
ГІДРОБІОНТІВ
№
|
|
Назва закладу / Країна
|
П.І.Б./Name
|
Кіль-кість балів
|
Нагорода/
award
|
1
|
Ресторан «Sparks», м.Київ, Україна
|
Restaurant "Sparks", Kiev, Ukraine
|
Руденко Роман
|
Rudenko Roman
|
74,75
|
Bronz
|
2
|
High School for tourism, Belgrade, Serbia
|
High School for tourism, Belgrade, Serbia
|
Hristijan Jordanoski
|
Hristijan Jordanoski
|
80
|
Silver
|
3
|
High School for tourism, Belgrade, Serbia
|
High School for tourism, Belgrade, Serbia
|
Blagoj Andonov
|
Blagoj Andonov
|
81
|
Silver
|
4
|
Київське вище професійне училище швейного та
перукарського мистецтва, м.Київ, Україна
|
Kiev higher professional school of sewing and
hairdressing art, Kiev, Ukraine
|
Корсак Валентин
|
Korsak Valentyn
|
75,25
|
Bronz
|
5
|
Торговельно-економічний коледж КНТЕУ, м.
Київ, Україна
|
Trade and Economic College of KNUTE, Kyiv,
Ukraine
|
Заєць Ірина
|
Zaiets Iryna
|
64,5
|
Diploma
|
6
|
Торговельно-економічний коледж КНТЕУ, м.
Київ, Україна
|
Trade and Economic College of KNUTE, Kyiv,
Ukraine
|
Володін Владислав
|
Volodin Vladyslav
|
73,3
|
Bronz
|
7
|
Вінницький торговельно-економічний коледж КНТЕУ,
м. Вінниця, Україна
|
Vinnytsia Trade and Economic College of KNUTE,
Vinnytsia, Ukraine
|
Марчук Юлія
|
Marchuk Yuliia
|
80
|
Silver
|
8
|
Ужгородський торговельно-економічний інститут, м.
Ужгород, Україна
|
Uzhgorod Trade and Economic Institute, Uzhgorod,
Ukraine
|
Семчук Володимир
|
Semchuk Volodymyr
|
91,3
|
Gold
|
9
|
Житомирський торговельно-економічний коледж
КНТЕУ, м. Житомир, Україна
|
Zhytomyr Trade and Economic College KNUTE,
Zhitomir, Ukraine
|
Виговська Марія
|
Vyhovska Mariia
|
65
|
Bronz
|
10
|
Чернівецький торговельно-економічний інститут
КНТЕУ, м. Чернівці, Україна
|
Chernivtsi Trade and Economic Institute of KNUTE,
Chernivtsi, Ukraine
|
Лейбюк Сергій
|
Leibiuk Serhii
|
92,3
|
Gold
|
11
|
EPAD, Turkey
|
EPAD, Turkey
|
Orhanchan Armay
|
Orhanchan Armay
|
71
|
Bronz
|
12
|
Чернівецьке вище комерційне училище КНТЕУ, м.
Чернівці, Україна
|
Chernivtsi higher commercial school KNUTE,
Chernivtsi, Ukraine
|
Саламандик Максим
|
Salamandyk Maksym
|
64
|
Bronz
|
13
|
Вище професійне училище №33, м. Київ, Україна
|
Higher professional school №33, Kyiv, Ukraine
|
Михальський Олександр
|
Mykhalskyi Oleksandr
|
70
|
Bronz
|
14
|
Вище професійне училище №33, м. Київ, Україна
|
Higher professional school №33, Kyiv, Ukraine
|
Недогібченко Дмитро
|
Nedohibchenko Dmytro
|
55
|
-
|
15
|
Epad, Туреччина
|
Epad, Turkey
|
Muhammed Alperen Vural
|
Muhammed Alperen Vural
|
55
|
-
|
16
|
Epad, Туреччина
|
Epad, Turkey
|
Onur Karadeniz
|
Onur Karadeniz
|
76,3
|
Bronz
|
Category
СJ4. MODERN
CUISINE/СУЧАСНА КУХНЯ
№
|
|
Назва закладу / Країна
|
П.І.Б./Name
|
Кіль-кість балів
|
Нагорода/
award
|
1
|
Київське вище професійне училище швейного та
перукарського мистецтва, м.Київ, Україна
|
Kiev higher professional school of sewing and
hairdressing art, Kiev, Ukraine
|
Мельник Василь
|
Melnyk Vasyl
|
82,6
|
Silver
|
2
|
Ресторан «S.O.M», м. Житомир, Україна
|
Restaurant «S.O.M», Zhitomir, Ukraine
|
Сілко Геннадій
|
Siialko Henadii
|
90,6
|
Gold
|
3
|
Київське вище професійне училище швейного та
перукарського мистецтва, м.Київ, Україна
|
Kiev higher professional school of sewing and
hairdressing art, Kiev, Ukraine
|
Христич Марія
|
Khrystych Mariia
|
79
|
Bronz
|
4
|
Київський національний торговельно-економічний
університет, м.Київ, Україна
|
Kiev National University of Trade and Economics,
Kiev, Ukraine
|
Венглінський Олександр
|
Venhlinskyi Oleksandr
|
87,3
|
Silver
|
5
|
Житомирський торговельно-економічний коледж
КНТЕУ, м. Житомир , Україна
|
Zhytomyr Trade and Economic College KNUTE,
Zhitomir, Ukraine
|
Мельниченко Ангеліна
|
Melnychenko Anhelina
|
76,3
|
Bronz
|
6
|
Ужгородський торговельно-економічний інститут, м.
Ужгород, Україна
|
Uzhgorod Trade and Economic Institute, Uzhgorod,
Ukraine
|
Опріш Євгеній
|
Oprish Yevhenii
|
82
|
Silver
|
7
|
High School for tourism, Belgrade, Serbia
|
High School for tourism, Belgrade, Serbia
|
Hristijan Jordanoski
|
Hristijan Jordanoski
|
88
|
Silver
|
8
|
Чернівецький торговельно-економічний інститут
КНТЕУ, м Чернівці, Україна
|
Chernivtsi Trade and Economic Institute of KNUTE,
Chernivtsi, Ukraine
|
Данилюк Вікторія
|
Danyliuk Viktoriia
|
75,3
|
Bronz
|
9
|
Вище професійне училище №33, м. Київ, Україна
|
Higher professional school №33, Kyiv, Ukraine
|
Лавренюк Софія
|
Lavreniuk Sofiia
|
80,5
|
Silver
|
10
|
ДНЗ «Черкаське вище професійне училище», м.
Черкаси, Україна
|
DNZ "Cherkassy higher professional school",
Cherkassy, Ukraine
|
Терещенко Катерина
|
Tereshchenko Katerina
|
85
|
Silver
|
11
|
Київський національний торговельно-економічний
університет, м.Київ, Україна
|
Kiev National University of Trade and Economics,
Kiev, Ukraine
|
Гриценко Олександр
|
Hrytsenko Oleksandr
|
91,3
|
Gold
|
СJ5.
СТРАВА З М'ЯСА ПТИЦІ / CJ5. POULTRY
DISH
№
|
|
Назва закладу / Країна
|
П.І.Б./Name
|
Кіль-кість балів
|
Нагорода/
award
|
1
|
Київське вище професійне училище швейного та
перукарського мистецтва, м.Київ, Україна
|
|
Дьяченко Павло
|
Diachenko Pavlo
|
82
|
Silver
|
2
|
Київське вище професійне училище швейного та
перукарського мистецтва, м.Київ, Україна
|
|
Линник Єгор
|
Lynnyk Yehor
|
74
|
Bronz
|
3
|
ДПТНЗ "Полтавське вище професійне училище ім.
А.О. Чепіги", м. Полтава, Україна
|
|
Турак Олег
|
Turak Oleh
|
82
|
Silver
|
4
|
Київський університет культури, м. Київ
Ресторан-бар «Душа», м. Київ, Україна
|
|
Супрун Богдан
|
Suprun Bogdan
|
81
|
Silver
|
5
|
Житомирський торговельно-економічний коледж
КНТЕУ, м. Житомир, Україна
|
|
Котюк Олександр
|
Kotiuk Oleksandr
|
86
|
Silver
|
6
|
Kcaeli Yavuz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi,
Туреччина
|
|
Şule Sert
|
Şule Sert
|
75
|
Bronz
|
7
|
Київський національний торговельно-економічний
університет, м.Київ, Україна
|
|
Чала Ангеліна
|
Chala Angelina
|
82
|
Silver
|
8
|
Вінницький торговельно-економічний коледж КНТЕУ,
м. Вінниця, Україна
|
|
Олексієнко Максим
|
Oleksiienko Maksym
|
78
|
Bronz
|
9
|
Київський національний торговельно-економічний
університет, м.Київ, Україна
|
|
Ломоносова Марія
|
Lomonosova Maria
|
74
|
Bronz
|
10
|
м. Харків, Україна
|
|
Павлюков Марко
|
Pavlyukov Marko
|
93
|
Gold
|
11
|
ДНЗ «Черкаське вище професійне училище», м.
Черкаси, Україна
|
|
Недбайло Ярослав
|
Nedbaіlo Yaroslav
|
85
|
Silver
|
12
|
Чернівецьке вище комерційне училище КНТЕУ, м.
Чернівці, Україна
|
|
Захарюк Світлана
|
Zakhariuk Svitlana
|
76
|
Bronz
|
13
|
Ужгородський торговельно-економічний інститут, м.
Ужгород, Україна
|
|
Ситар Віктор
|
Sytar Viktor
|
72
|
Bronz
|
14
|
Державний навчальний заклад "Сумський центр
професійно-технічної освіти харчових технологій, торгівлі та
ресторанного сервісу", м. Суми, Україна
|
|
Котенко Денис
|
Kotenko Denys
|
70
|
Bronz
|
15
|
Торговельно-економічний коледж КНТЕУ, м.
Київ, Україна
|
|
Володін Владислав
|
Volodin Vladyslav
|
76
|
Bronz
|
СJ6.
СТРАВИ АУТЕНТИЧНОЇ КУХНІ ТА НАЦІОНАЛЬНОЇ КУХНІ
/
СJ6.
NATIONAL (AUTHENTIC) DISHES
№
|
|
Назва закладу / Країна
|
П.І.Б./Name
|
Кіль-кість балів
|
Нагорода/
award
|
1
|
Чернівецьке вище комерційне училище КНТЕУ, м.
Чернівці, Україна
|
|
Гуляга Микола
|
Huliaha Mikola
|
78,75
|
Bronz
|
2
|
Kcaeli Yavuz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi,
Туреччина
|
|
Şule Sert
|
Şule Sert
|
-
|
-
|
3
|
ДПТНЗ «Дніпровський центр професійної освіти», м.
Дніпро, Україна
|
|
Вахно Аліна
|
Vakhno Alina
|
83
|
Silver
|
4
|
Національний університет харчових технологій, м.
Київ, Україна
|
|
Пригродський Олег
|
Pryhrodskyi Oleh
|
82,75
|
Silver
|
5
|
Київське вище професійне училище швейного та
перукарського мистецтва, м.Київ, Україна
|
|
Дьяченко Павло
|
Diachenko Pavlo
|
83,25
|
Silver
|
6
|
Epad, Туреччина
|
|
Onur Karadeniz
|
Onur Karadeniz
|
69,5
|
Diploma
|
7
|
Ужгородський торговельно-економічний інститут, м.
Ужгород, Україна
|
|
Опріш Евгеній
|
Oprish Yevhenii
|
83,75
|
Silver
|
8
|
Чернівецький торговельно-економічний інститут
КНТЕУ, м. Чернівці, Україна
|
|
Добровольський Василь
|
Dobrovolskyi Vasyl
|
80
|
Silver
|
9
|
Вінницький торговельно-економічний коледж КНТЕУ,
м. Вінниця, Україна
|
|
Марчук Юлія
|
Marchuk Yulia
|
87
|
Silver
|
10
|
Київський національний торговельно-економічний
університет, м. Київ, Україна
|
|
Гриценко Олександр
|
Hrytsenko Oleksandr
|
81,75
|
Silver
|
СJ7.
СТРАВА З ПАСТИ/ CJ7. PASTA
DISH
№
|
|
Назва закладу / Країна
|
П.І.Б./Name
|
Кіль-кість балів
|
Нагорода/
award
|
1
|
High School for tourism, Belgrade, Serbia
|
|
Hristijan Jordanoski
|
Hristijan Jordanoski
|
85,75
|
Silver
|
2
|
Вище професійне училище №33, м. Київ, Україна
|
|
Щербій Михайло
|
Shcherbiy Mykhailo
|
68,75
|
Diploma
|
3
|
Epad, Туреччина
|
|
Sule Sert
|
Sule Sert
|
77,75
|
Bronz
|
4
|
Київський національний торговельно-економічний
університет, м. Київ, Україна
|
|
Терлик Тимур
|
Terlyk Timur
|
78,25
|
Bronz
|
5
|
Epad, Туреччина
|
|
Muhammed Alperen Vural
|
Muhammed Alperen Vural
|
73
|
Bronz
|
6
|
Epad, Туреччина
|
|
Orhancan Armay
|
Orhancan Armay
|
76,75
|
Bronz
|
7
|
Epad, Туреччина
|
|
Hacer Demir
|
Hacer Demir
|
77
|
Bronz
|
СJ9.
РЕСТОРАННИЙ ДЕСЕРТ
/ СJ9. RESTAURANT
DESSERT
№
|
|
Назва закладу / Країна
|
П.І.Б./Name
|
Кіль-кість балів
|
Нагорода/
award
|
1
|
Київський національний торговельно-економічний
університет, м. Київ, Україна
|
|
Чемоданова Ольга
|
Chemodanova Olha
|
82,4
|
Silver
|
2
|
Київське вище професійне училище швейного та
перукарського мистецтва, м.Київ, Україна
|
|
Дьяченко Павло
|
Diachenko Pavlo
|
63,4
|
Diploma
|
3
|
Київське вище професійне училище швейного та
перукарського мистецтва, м.Київ, Україна
|
|
Мельник Василь
|
Melnyk Vasyl
|
70,8
|
Bronz
|
4
|
Чернівецький торговельно-економічний інститут
КНТЕУ, м. Чернівці, Україна
|
|
Саламандрик Максим
|
Salamandryk Maksym
|
72,2
|
Bronz
|
5
|
Харківський торговельно-економічний коледж КНТЕУ,
м. Харків, Україна
|
|
Сімакович Софія
|
Simakovych Sofiia
|
84,6
|
Silver
|
6
|
Харківський торговельно-економічний коледж КНТЕУ,
м. Харків, Україна
|
|
Безпала Соф‘я
|
Bezpala Sofia
|
94,2
|
Gold
|
7
|
Харківський державний університет харчування та
торгівлі, м. Харків, Україна
|
|
Сагайдачна Катерина
|
Sahaidachna Kateryna
|
69
|
Diploma
|
8
|
Київське вище професійне училище швейного та
перукарського мистецтва, м.Київ, Україна
|
|
Литвиненко Катерина
|
Lytvynenko Kateryna
|
91
|
Gold
|
9
|
Житомирський торговельно-економічний коледж
КНТЕУ, м. Житомир, Україна
|
|
Залевська Кароліна
|
Zalevska Karolina
|
85,2
|
Silver
|
10
|
Чернівецьке вище комерційне училище КНТЕУ, м.
Чернівці, Україна
|
|
Крива Альона
|
Kryva Aliona
|
80
|
Silver
|
11
|
Харківський державний університет харчування та
торгівлі, м. Київ, Україна
|
|
Чайка Альона
|
Chaika Aliona
|
78
|
Bronz
|
12
|
Київський національний торговельно-економічний
університет, м. Київ, Україна
|
|
Терлик Тімур
|
Terlyk Timur
|
63,8
|
Diploma
|
13
|
Вище професійне училище №33, м. Київ, Україна
|
|
Шевченко Юлія
|
Shevchenko Yuliia
|
84,4
|
Silver
|
14
|
Торговельно-економічний коледж КНТЕУ, м. Київ,
Україна
|
|
Погребіцька Вікторія
|
Pohrebitska Viktoriia
|
82,6
|
Silver
|
15
|
Вище професійне училище №33, м. Київ, Україна
|
|
Щененко Валентина
|
Shchenenko Valentyna
|
87,4
|
Silver
|
16
|
Epad, Туреччина
|
|
Muhammed Alperen Vural
|
Muhammed Alperen Vural
|
82
|
Silver
|
Category
СJ10.
Carving / КАРВІНГ
№
|
|
Назва закладу / Країна
|
П.І.Б./NameІндивідуальні практичні
змагання юніорів у
категорії СJ
|
Кіль-кість балів
|
Нагорода/
award
|
1
|
Чернівецький торговельно-економічний інститут
КНТЕУ, м. Чернівці, Україна
|
Chernivtsi Trade and Economic Institute of KNUTE,
Chernivtsi, Ukraine
|
Катеренчук Святослав
|
Katerenchuk Sviatoslav
|
74
|
Bronz
|
2
|
Чернівецький торговельно-економічний інститут
КНТЕУ, м. Чернівці, Україна
|
Chernivtsi Trade and Economic Institute of KNUTE,
Chernivtsi, Ukraine
|
Гричук Надія
|
Grichuk Nadiya
|
69
|
Diploma
|
3
|
Чернівецький торговельно-економічний інститут
КНТЕУ, м. Чернівці, Україна
|
Chernivtsi Trade and Economic Institute of KNUTE,
Chernivtsi, Ukraine
|
Руснак Лілія
|
Rusnak Liliia
|
70
|
Bronz
|
4
|
Kcaeli Yavuz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi,
Туреччина
|
Kcaeli Yavuz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi,
Turkey
|
Aslihan Bulut
|
Aslihan Bulut
|
80
|
Silver
|
остання редакція 02.06.2020