logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Розпочато серію майстер-класів грузинської кухні від "Rest.Art.Kitchen": у гостях КНТЕУ бренд-шеф Паата Кучава

Загальна інформація

У кулінарній студії КНТЕУ розпочато серію навчальних майстер-класів грузинської кухні від "Rest.Art.Kitchen". Саме ця кухня посідає перші місця за вподобаннями відвідувачів закладів ресторанного бізнесу. 

Гамарджоба, Генацвале! У студії "Rest.Art.Kitchen" відбулося справжнє застілля, адже саме так можна уявити всю гостинність грузинського народу. Учасники майстер-класу під керівництвом бренд-шефу ресторанів "Радіо Тбілісі", "Валіко-Шашлико", "Ніно Нано" та "Wine Republic" Паата Кучава (Paata Kutshava) вчилися готувати хачапурі по-аджарськи та імеретинський хачапурі.

Паата розповідав про райони Грузії та характерні для них хачапурі, а ще про неймовірні грузинські традиції. Наприклад, шеф поділився, що якщо дівчина хоче заміж за грузина, без вміння пекти хачапурі цьому не бувати.

А кожен чоловік, згідно з грузинськими традиціями, повинен вміти робити 3 речі: співати, танцювати та промовляти тост. За традиціями грузинського народу замішувати тісто для хачапурі повинна наймолодша жінка в родині.

Майстер-клас подарував учасникам не тільки технологію приготування таких нині популярних грузинських страв, а й пояснення щодо їх історії, значення, традицій створення, що безумовно допоможе кожному створити свій власний маленький кулінарний шедевр.

Якщо хочеш дізнатися більше про грузинську кухню та не тільки, слідкуй за наступними анонсами!

Готуй із "Rest.Art.Kitchen"!

13.11.2018
42265
1376
остання редакція 19.11.2018
Vega