Зустріч із відомим фахівцем з питань технологій та організації ресторанного господарства
Загальна інформація
Перед студентами ІІ курсу ФРГТБ виступила відомий в Україні фахівець з питань технологій та організації ресторанного господарства Чуницька Любов Петрівна.
Вона 19 листопада 2018 року поділилась своїм досвідом щодо виконання функціонуючих нормативних документів з питань гігієни і санітарії, дотримання яких забезпечує відвідувачів підприємств ресторанного господарства якісною та безпечною продукцією.
Виступ Любові Петрівни Чуницької викликав у студентів зацікавленість щодо актуальності проблеми якості та безпечності ресторанної продукції. Такі цікаві зустрічі з відомими фахівцями, на думку студентів, є досить корисними в набутті теоретичних і практичних знань майбутніми фахівцями.