Майстер-клас "Національна грузинська кухня" від "Rest.Art.Kitchen"
Загальна інформація
"Rest.Art.Kitchen" гостинно зустрів учасників майстер-класу - студетів та викладачів кафедри технології і організації ресторанного господарства в рамках курсу "Національна грузинська кухня" від бренд-шефу ресторанів "Радіо Тбілісі", "Валіко-Шашлико", "Ніно Нано" та "Wine Republic" Паати Кучава. З шефом вчилися готувати справжні грузинські хінкалі.
Пааата наголосив, що хінкалі в залежності від району Грузії готують по-різному. Цього разу на майстер-класі учасники вчилися готувати з телятиною та кінзою.
Головне в приготуванні, щоб тісто
було дуже тоненьким та "хвостик" не розпадався під час варіння.
Закінчився майстер-клас дегустацією власних хінкалі та спілкуванням
із бренд-шефом. Цікаво! Смачно! Готувати легко з
Rest.Art.Kitchen!
Зустрінемось 26-27 листопада на ресторанному форумі "Chef’s Lab".