logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Майстер-клас "Національна грузинська кухня" від "Rest.Art.Kitchen"

Загальна інформація

"Rest.Art.Kitchen" гостинно зустрів учасників майстер-класу - студетів та викладачів кафедри технології і організації ресторанного господарства в рамках курсу "Національна грузинська кухня" від бренд-шефу ресторанів "Радіо Тбілісі", "Валіко-Шашлико", "Ніно Нано" та "Wine Republic" Паати Кучава. З шефом вчилися готувати справжні грузинські хінкалі.

Пааата наголосив, що хінкалі в залежності від району Грузії готують по-різному. Цього разу на майстер-класі учасники вчилися готувати з телятиною та кінзою.

Головне в приготуванні, щоб тісто було дуже тоненьким та "хвостик" не розпадався під час варіння.
Закінчився майстер-клас дегустацією власних хінкалі та спілкуванням із бренд-шефом. Цікаво! Смачно! Готувати легко з Rest.Art.Kitchen!

Зустрінемось 26-27 листопада на ресторанному форумі "Chef’s Lab".

22.11.2018
42265
1218
остання редакція 26.11.2018
Vega