Золота перемога аспірантки кафедри технології і організації ресторанного господарства на Чемпіонаті світу з кулінарного та кондитерського мистецтва
Загальна інформація
Аспірантка кафедри технології і організації ресторанного господарства – Лариса Рибчук у складі збірної команди Українського кулінарного союзу здобула перемогу в Чемпіонаті світу з кулінарного та кондитерського мистецтва у Люксембурзі, що організований всесвітньовідомою професійною асоціацією шеф-кухарів Люксембургу ім. Франсуа Вателя "The Vatel-Club Luxembourg" спільно із Всесвітньою асоціацією шеф-кухарів (ВАКС).
Чемпіонат відбувся 24 листопада 2018 року в рамках професійної виставки гастрономії та ресторанного бізнесу "Expogast", яку відвідали гості зі 100 країн світу. У змаганнях чемпіонату взяли участь понад 3000 учасників. Роботу учасників змагань оцінювали понад 200 професійних членів журі з різних країн світу, зокрема Україну представляла Марія Шрамко – член Правління громадської спілки "Український кулінарний союз".
У номінаціях арт-класу кондитерського мистецтва змагались учасники із 40 країн світу. Результатом успішного виступу Лариси Рибчук стало завоювання золотої медалі за модернову роботу з цукру у номінації "Квіти з цукру". Вітаємо аспірантку КНТЕУ з виступом та яскравою перемогою!