Виїзне заняття студентів КНТЕУ на базі ресторану преміум-класу "Coin"
Загальна інформація
Викладач кафедри технології і організації ресторанного господарства, директор навчально-виробничого центру "Rest.Art.Kitchen" В. О. Ждан провела виїзне заняття "Організація виробництва ресторанного господарства" студентам КНТЕУ на базі ресторану преміум-класу "Coin".
Шеф ресторану Едуард Канарян гостинно зустрів студентів та із задоволенням розповідав про виробничі процеси й провів екскурсію в закладі.
Юні гості ознайомилися з робочим графіком персоналу, дізналися, що має вміти і знати початківець, який має бажання працювати в ресторанному бізнесі. Пан Едуард дав професійні поради й настанови з власного досвіду та підкреслив: "Потрібно багато працювати, щоб мати високий результат. Іншої формули успіху немає".
Відповідаючи на запитання про секрет успіху, шеф прокоментував, що береться виконувати навіть такі замовлення, яких немає в меню, адже будь-яка забаганка гостя варта того, щоб її задовольнити. "Наше правило відповідати гостю завжди "так", - завершив шеф.
Дякуємо за пізнавальну зустріч!