logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Виїзне заняття студентів КНТЕУ на базі ресторану преміум-класу "Coin"

Загальна інформація

Викладач кафедри технології і організації ресторанного господарства, директор навчально-виробничого центру "Rest.Art.Kitchen" В. О. Ждан провела виїзне заняття "Організація виробництва ресторанного господарства" студентам КНТЕУ на базі ресторану преміум-класу "Coin".

Шеф ресторану Едуард Канарян гостинно зустрів студентів та із задоволенням розповідав про виробничі процеси й провів екскурсію в закладі.

Юні гості ознайомилися з робочим графіком персоналу, дізналися, що має вміти і знати початківець, який має бажання працювати в ресторанному бізнесі. Пан Едуард дав професійні поради й настанови з власного досвіду та підкреслив: "Потрібно багато працювати, щоб мати високий результат. Іншої формули успіху немає".

Відповідаючи на запитання про секрет успіху, шеф прокоментував, що береться виконувати навіть такі замовлення, яких немає в меню, адже будь-яка забаганка гостя варта того, щоб її задовольнити. "Наше правило відповідати гостю завжди "так", - завершив шеф.

Дякуємо за пізнавальну зустріч!

28.11.2018
433884
1286
остання редакція 29.05.2019
43220