logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Оголошеннявсі

Посвята першокурсників у мешканці гуртожитку

Загальна інформація

3 жовтня в гуртожитку №2 відбулась посвята першого курсу. Дійство пройшло в абсолютно неочікуваній для всіх формі.

Для того, щоб стати справжніми студентами та мешканцями гуртожитку, першокурсники повинні були пройти ряд випробувань, які для них підготували старші представники РСС гуртожитку №2.

Першим завданням для учасників було відповісти на «каверзні» запитання про студентське життя. У другому випробуванні старшокурсники вирішили визначити наскільки добре «першачки» розуміють один одного, тож один із представників команди, прослухавши фрагмент пісні, повинен був відтворити її рухами так, аби його товариші змогли відгадати назву композиції. У третьому випробуванні нові мешканці обирали свою подальшу долю в гуртожитку. Один з представників, зав’язавши очі та розкрутившись навколо своєї осі, під вказівки та настанови своєї команди мав обрати один з трьох предметів-символів студентського життя – знання, веселощі й кохання. Та це ще не все, хлопці й дівчата офіційно присягнули бути активними та хорошими студентами.

Все проходило в надзвичайно веселій, теплій і домашній атмосфері.

І насамкінець - святковий торт наших новачків, приурочений першій річниці студентства, порадував усіх. «Першачки» були задоволені й подякували за те, що ми стараємось залучити їх до лав студентів та полегшити процес адаптації до нового життя.

Також хотілося б подякувати РСС гуртожитку №2 за те, що організували це свято і завжди готові «пожертвувати» парою ночей аби захід пройшов прекрасно.

На святі також були присутні голова РСС КНТЕУ, заступник директора студмістечка, голова РСС ФЕМП, голова РСС ФФБС, голова РСС гуртожитку №3 та заступник завідувача гуртожитку №2.

Вітаємо наших новачків-першокурсників, адже відтепер Ви справжні мешканці свого гуртожитку!

Голова РСС гуртожитку №2

Семенович Лілія

03.10.2013
Vita
5469
остання редакція 03.10.2013
23