logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

"Сучасні тенденції розвитку й удосконалення устаткування для теплової обробки кулінарної продукції"

Загальна інформація

  19.03.2010 р. в ауд. В-205 для студентів 2, 3 і 4 курсів ФРГТБ відбулася лекція на тему: "Сучасні тенденції розвитку й удосконалення устаткування для теплової обробки кулінарної продукції". 
Лекцію провели: Макашев М.Л. - директор компанії "Профитекс-Киев", Верхогляд О.Я. - бренд-шеф з країн СНД.
Лекція була прочитана на належному рівні та викликала значний інтерес у студентської аудиторії.
  Фірма CONVOTHERM (Німеччина) надала КНТЕУ безоплатно для використання в навчальних цілях сучасне професійне устаткування для закладів ресторанного господарства - пароконвектомат моделі CONVOTHERM 6/10 вартістю 9150 євро. З використанням цього теплового апарата планується проведення майстер-класів для студентів і викладачів університету та практичних працівників галузі. 


Зав.кафедрою ІТД С.Л.Шаповал

24.03.2010
annzo
1949
остання редакція 24.03.2010
Vita