Навчальний майстер-клас майстра світового рівня Девіда Мішеля Мізона «Сучасне кондитерське мистецтво: Fudge, Nougat Montelimart, Honeycomb»
Загальна інформація
У Київському національному торговельно-економічному університеті в арт-кулінар-студії кафедри технології і організації ресторанного господарства 26 лютого 2020 року відбувся навчальний майстер-клас від майстра світового рівня з пекарського мистецтва Девіда Мішеля Мізона (Великобританія).
Девід Мішель Мізон – кваліфікований спеціаліст
з пекарських технологій, незалежний консультант з
Великобританії FRSPH Cert.Ed. (South Bank University,
London and the University of Huddersfield) (Science, Baking
Technology), всесвітньовідомий майстер пекарського і кондитерського
мистецтва, член Worshipful Company of Bakers (Почесної
Гільдії Пекарів), почесний професор Університету Gwangju
(Південна Корея), співробітник Королівського товариства з охорони
громадського здоров'я, керівник Британської команди юніорів
пекарів, капітан та наставник національної професійної пекарської
команди Великобританії (стаж 7 років); голова журі Міжнародного
фестивалю пекарського мистецтва du Pain (2017, 2018, 2019), член
журі міжнародних змагань з кондитерського і пекарського мистецтва;
директор компанії «Traine2bake Ltd», бізнес-консультант з розробки
хлібобулочних виробів для пекарень; засновник нових пекарських
концепцій підприємств пекарського бізнесу у Великобританії та інших
країнах світу за франшизою.
Девід Мішель Мізон презентував класичні і нові
техніки роботи з кондитерськими масами Fudge, Nougat Montelimart
(нуга), Honeycomb (соти).
У навчальному майстер-класі взяли участь студенти 4 курсу
освітнього ступеня «бакалавр» спеціалізації «Ресторанні
технології» та 1 курсу освітнього ступеня «магістр»
спеціалізації «Крафтові технології» разом з
викладачами кафедри технології і організації ресторанного
господарства Медведєвою А.О., Перепелицею М.П., Вітряк О.П.,
Грабовською О.В., Федоровою Д.В. У рамках дисципліни
«Кондитерське та пекарське мистецтво» учасники
майстер-класу отримали можливість підвищити рівень професійних
навичок та ознайомитись із різними техніками роботи з
кондитерськими масами і виготовленням базових кондитерських виробів
та цукерок із них.
Щиро дякуємо Девіду Мішелю Мізону за цікавий майстер-клас та значний внесок у професійний розвиток наших студентів! Чекаємо на нові зустрічі з майстром кондитерського та пекарського мистецтва!