logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Майстер-клас з італійської кухні

Загальна інформація

Згідно з двосторонньою угодою про партнерство з організації навчання та виробничої практики між Асоціацією UCMItaly і школою італійської кухні «Settima Luna – In. Formazione» та Київським національним торговельно-економічним університетом 10 березня студенти ФРГТБ взяли участь у серії майстер-класів з приготування страв італійської кухні, проведених президентом Асоціації UCMItaly Паоло Брешиа. Натхненні традиціями італійської кухні, учасники майстер-класів готували та презентували середземноморські страви.

Своїми враженнями про участь у майстер-класі  поділився студент Маслій Сергій (1 курс 13 група ФРГТБ): «Можу сказати тільки одне – це було неймовірно! До нас завітав носій італійської мови і прекрасний кухар, з яким ми готували пасту з морепродуктами та піцу, яка,  до речі, вийшла дуже смачною.  Ми чудово розуміли одне одного, все відбулося в затишній та веселій обстановці. Паоло весь час жартував і намагався спілкуватися зі студентами українською мовою. Студенти і Паоло залишились задоволені та з нетерпінням чекають наступного майстер-класу».

10.03.2020
42265
4653
остання редакція 12.03.2020
Vega