Майстер-клас з італійської кухні
Загальна інформація
Згідно з двосторонньою угодою про партнерство з організації навчання та виробничої практики між Асоціацією UCMItaly і школою італійської кухні «Settima Luna – In. Formazione» та Київським національним торговельно-економічним університетом 10 березня студенти ФРГТБ взяли участь у серії майстер-класів з приготування страв італійської кухні, проведених президентом Асоціації UCMItaly Паоло Брешиа. Натхненні традиціями італійської кухні, учасники майстер-класів готували та презентували середземноморські страви.
Своїми враженнями про участь у майстер-класі поділився студент Маслій Сергій (1 курс 13 група ФРГТБ): «Можу сказати тільки одне – це було неймовірно! До нас завітав носій італійської мови і прекрасний кухар, з яким ми готували пасту з морепродуктами та піцу, яка, до речі, вийшла дуже смачною. Ми чудово розуміли одне одного, все відбулося в затишній та веселій обстановці. Паоло весь час жартував і намагався спілкуватися зі студентами українською мовою. Студенти і Паоло залишились задоволені та з нетерпінням чекають наступного майстер-класу».