Онлайн-виставка креативних страв із гарбуза та Гарбуz-квест
Загальна інформація
У рамках проведення фестивалю до Міжнародного дня кухаря і кулінара 20 жовтня 2020 року здобувачі факультету ресторанно-готельного та туристичного бізнесу в дистанційній формі долучилися до приготування сучасних креативних страв, основним компонентом яких був гарбуз.
Здобувачі проявили креативність та творчий підхід у приготуванні качиного мегре із гарбузом у п’яти текстурах, восьминога із гарбузовим пюре, філе індички з карамелізованою цибулею та гарбузом, гарбузового чізкейку із солоною карамеллю, гарбузових капкейків із крем-сиром та карамеллю, шу із гарбузовим кремом та журавлиним конфі.
Також цього дня рада студентського самоврядування ФРГТБ провела Гарбуz-квест – креативний кулінарний тест з нагоди відзначення Міжнародного дня кухаря і кулінара, у якому мали змогу взяти участь усі охочі. Учасникам пропонувалося відповісти на 15 запитань, пов’язаних із кулінарним мистецтвом. Серед усіх учасників квесту визначено переможців:
- І місце – Морякова Ганна Володимирівна, 1 курс, 13 група ФРГТБ;
- ІІ місце – Гулюк Катерина Андріївна, 1 курс, 6 група ФРГТБ;
- ІІ місце – Пліш Каріна Богданівна, 1 курс, 7 група ФРГТБ;
- ІІІ місце – Полуніна Анна Володимирівна, 1 курс, 7 група ФРГТБ;
- ІІІ місце – Таратула Владислава Сергіївна, 1 курс, 7 група ФРГТБ;
- ІІІ місце – Капуста Оксана Андріївна, 2 курс, 7 група ФРГТБ;
- ІІІ місце – Розмаїта Ольга Олегівна, 1 курс, 7 група ФРГТБ.
Вітаємо усіх учасників, бажаємо успіхів у навчанні та професійного зростання!