На ФРГТБ відбулися майстер-класи онлайн із кулінарного мистецтва, приурочені до Дня відкритих дверей
Загальна інформація
До Дня відкритих дверей у КНТЕУ, який відбувся 23 січня, студенти факультету ресторанно-готельного та туристичного бізнесу під керівництвом викладачів кафедри технології і організації ресторанного господарства провели майстер-класи для майбутніх вступників.
Студенти продемонстрували професійні вміння з приготування ресторанної продукції.
- Мариненко Анна – студентка 1 курсу 7с групи –
приготувала свинину з овочами в кисло-солодкому соусі.
- Лебанідзе Давид – студент 2 курсу 8 групи –
продемонстрував особливості приготування італійського
різотто.
- Володін Владислав – студент 4 курсу 20 групи –
приготував камбалу із грибами ерінги та цибулею
порей.
У лабораторії технологій ресторанної продукції факультету створено всі необхідні умови для формування у студентів професійних вмінь та навичок, зокрема щодо сучасних методів обробки сировини, використання технологічного устаткування, організації виробничо-технологічних процесів, створення страв авторської кухні, що сприяє підготовці висококваліфікованих конкурентоспроможних фахівців для ресторанного бізнесу.
Висловлюємо подяку студентам ФРГТБ – Мариненко Анні, Володіну Владиславу, Лебанідзе Давиду, які, незважаючи на складні умови карантину, продовжують проявляти фантазію та креатив, створюючи нові кулінарні шедеври!


