logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Оголошеннявсі

Вихід Народного студентського камерного академічного хору на професійну сцену

Загальна інформація

    19 листопада 2013 року в приміщенні Національного будинку органної та камерної музики України відбувся концерт, присвячений творчості видатного французького композитора Габріеля Форе. Запрошений організаторами заходу Народний студентський камерний академічний хор КНТЕУ вперше заявив про себе на професійній сцені України, гідно представивши на розсуд слухацької аудиторії власні творчі можливості.

       Для студентської молоді це був один із найвідповідальніших виступів. Усвідомлення кожним того, що в цьому концерті також брали участь і професійні виконавці, лауреати міжнародних конкурсів, солісти Національного будинку органної та камерної музики України, Національного театру опери та балету, Національної філармонії України - Томара Рой (флейта), Ольга Швидка (сопрано), Олександр Гасачинський  (віолончель), Катерина Баженова (фортепіано), Максим Сидоренко (орган), сприяло творчому хвилюванню та «шаленому» бажанню проявити себе на високому та достойному виконавському рівні.

      Камерному хору КНТЕУ було доручено відкрити концертну програму частинами із найвідомішого твору композитора для солістів, хору та органу «Requiem Eterna» (Вічний спокій даруй їм, Господи).

       Виступ хору був високо оцінений слухачами, які підтримували оплесками кожну частину твору. Виявилось, що багато людей були приємно здивовані талантами студентів, правдивістю донесення музичної думки твору, красою та міццю голосів, професійністю виконання і  щирим бажанням кожного учасника максимально самореалізувати свій потенціал до спільної колективної діяльності. Наприкінці концерту хор  запросили на «спільний поклон» разом з іншими артистами й кожному учаснику подарували квіти.

    Вітаємо студентський хор і бажаємо подальшого розвитку та виступів на професійній сцені не тільки України, а й світу.

19.11.2013
adv
2836
остання редакція 19.11.2013
Vita