logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Майстер-клас від італійських партнерів

Загальна інформація

Із приходом перших весняних сонячних променів на ФРГТБ почалась підготовка до літнього сезону студентської виробничої практики в Італії. Знову до нас завітав президент асоціації UCMItaly Паоло Брешиа та т’ютор Андрій Садовий. Вони провели для майбутніх практикантів майстер-клас з приготування південно-італійських страв: спагеті з помідорами і базиліком та пасти Чикателлі ручної роботи. Студентам було цікаво не лише навчитися  готувати страви, але й дізнатися про історію та культуру італійської кухні. Паралельно вони вивчали та удосконалювали італійську мову. Сподіваємось, що системна підготовка до виробничої практики сприятиме її ефективній реалізації безпосередньо в Італії.

Дякуємо нашим італійським партнерам за співпрацю.


Охріменко Алла Григорівна, д-р. екон. наук.,
професор кафедри готельно-ресторанного бізнесу

28.03.2023
43630
637
остання редакція 04.04.2023
43630