logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Оголошеннявсі

Міжнародний конкурс з кулінарного мистецтва і сервісу

Загальна інформація

  РЕЗУЛЬТАТИ Міжнародного конкурсу з кулінарного мистецтва і сервісу в Україні, 6-9 квітня, м. Київ

    Міжнародний конкурс з кулінарного мистецтва і сервісу в Україні організовано Київським національним торговельно-економічним університетом, Асоціацією кулінарів України, Асоціацією професійно-технічних навчальних закладів торговельно-кулінарного профілю за підтримки Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України. Партнери конкурсу: ПрАТ "Готель Дніпро", "Фуршет", "Термінал Аквапарк", "МакДональдз Юкрейн", "Convotherm", "Coca-Cola".
    У конкурсі брали участь студенти профільних вищих навчальних закладів України І-ІV ступенів акредитації, закладів професійно-технічної освіти, фахівці закладів ресторанного господарства віком до 23 років. У заохочувальному змаганні змагалися учні загальноосвітніх навчальних закладів.
    У конкурсі брали участь учасники з 6 країн - Азербайджану, Білорусі, Молдови, Росії, Узбекистану і України, 12 областей України, м. Києва.
    Іноземні команди представляли:
        - Центр Азербайджанської Національної кулінарії;
        - Російський державний торговельно-економічний університет;
        - Курський торговельно-економічний коледж (Росія);
        - Асоціація кухарів Узбекистану;
        - "Аеропорт кетеринг" (Молдова);
        - Мінський державний професійно-технічний коледж кулінарії (Білорусь).
    Всього у конкурсі змагалися представники 26 навчальних закладів України, у тому числі 5 університетів, 2 інститути, 19 - професійно-технічних навчальних закладів, коледжів, ліцеїв.
    У рамках заходу відбулися змагання у напрямах АРТ-клас з кулінарного і кондитерського мистецтва, практичні змагання кухарів і кондитерів індивідуальної і командної форми участі, конкурс "Сервіс-клас" серед офіціантів. Під час конкурсу для учасників проведено майстер-класи шеф-кухарів ресторану "Дніпро".

Результати по номінаціях...

 

 

Факультет ресторанно-готельного та туристичного бізнесу

Факультет ресторанно-готельного та туристичного бізнесу

14.04.2011
annzo
2557
остання редакція 14.04.2011