logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

IІІ Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт «Інноваційні ресторанні технології»

Загальна інформація

У Державному торговельно-економічному університеті 26 квітня відбувся Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт «Інноваційні ресторанні технології» серед студентів закладів вищої освіти.

У заході взяли участь 13 студентів, які презентували у фіналі власні наукові розробки. За звання переможця змагалися представники 6 закладів вищої освіти: Державного торговельно-економічного університету, Вінницького торговельно-економічного інституту ДТЕУ, Чернівецького торговельно-економічного інституту ДТЕУ, Національного університету біоресурсів і природокористування, Донецького національного університету економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського (м. Кривий Ріг), Національного університету харчових технологій.

До складу журі конкурсу увійшли як висококваліфіковані науково-педагогічні працівники, так і стейкголдери та практики зі значним досвідом роботи в галузі ресторанного бізнесу: декан ФРГТБ, професор Ведмідь Н.І., в.о. завідувача кафедри технології і організації ресторанного господарства, професор Кравченко М.Ф., професор Федорова Д.В., професор Юдіна Т.І., президент ліги фітнес-дієтологів та нутриціологів, сертифікований лікар-дієтолог МОЗ України Сластін В.В., заслужений працівник сфери послуг, акредитований суддя World Association of Chefs Societies Чуницька Л.П., Голова Спілки «Асоціація крафтових дистиляторів України» Лавренова К.Ю., національний представник в Україні французької компанії «Robot Coupe» Науменко М.В., бренд-шеф-пекар компанії «Profitex Україна» Ланська В.Д.

На розгляд конкурсної комісії було представлено 12 наукових робіт на актуальні теми. Журі відмітило високий рівень підготовки наукових робіт, оригінальність та інноваційність представлених розробок. За комплексом критеріїв попередньої оцінки та публічного захисту визначено кращі роботи.

  • Дипломом першого ступеня відзначено наукову роботу «Технологія напівфабрикату на основі м’якоті гарбуза та соусів на його основі» студентки ДТЕУ Кущенко Валерії, 4 курсу освітньої програми «Технологія і організація ресторанного бізнесу» науковий керівник – Гніцевич В.А.
  • Диплом другого ступеня отримали студенти Донецького національного університету економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського (м. Кривий Ріг) Жушман Анастасія, Мисник Яна за наукову роботу «Розробка технології рослинного напівфабрикату для рибних посічених виробів геропротекторного призначення», керівник – Слащева А.В.
  • Дипломами третього ступеня відзначено дві наукові роботи: студента Національного університету біоресурсів і природокористування Сада Дмитра «Технологія зберігання болгарського перцю в активній модифікованій атмосфері», керівник – В.М. Бандура і студентки Чернівецького торговельно-економічного інституту ДТЕУ Венгер Ангеліни «Інноваційні технології кренделів із порошком з гідробіонтів», керівник – Романовська О.Л.
     

Список переможців ІІI Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт «Інноваційні ресторанні технології»


Усі учасники конкурсу отримали сертифікати Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт «Інноваційні ресторанні технології».

Вітаємо переможців конкурсу та бажаємо подальших успіхів!

Грабовська Олена Вячеславівна, доктор технічних наук,
професор кафедри технології і організаціїресторанного господарства

26.04.2023
433884
1096
остання редакція 27.04.2023
433884