logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Оголошеннявсі

Фенікс факультету фінансів та обліку запалює

Загальна інформація

У межах тижня факультету фінансів та обліку 27 квітня 2023 року відбулася урочиста академія «Вмикай ФФО» з нагоди 30-річчя факультету!

До переповненого залу конгрес-центру університету завітали представники ректорату, викладачі, студенти, випускники, партнери освітніх програм, колеги з інших факультетів та усіх структурних підрозділів, яким ми дуже вдячні і чию підтримку у цей час викликів ми відчуваємо. Ваша присутність для нас є дуже цінною! Дякуємо!

З вітальним словом до присутніх звернувся ректор університету доктор економічних наук, професор, академік Національної академії педагогічних наук, заслужений діяч науки і техніки України Анатолій Антонович Мазаракі. Ректор розповів про історію створення факультету: як розпочиналася підготовка в університеті обліковців, фінансистів, банкірів та аудиторів, з якими викликами та труднощами ми зіткнулись. Та завдяки розумінню важливості формування професіоналів для фінансової, обліково-аналітичної та аудиторської діяльності в Україні, сприянню державної влади, міжнародній співпраці, роботі зі стейкголдерами, праці викладачів та студентів факультет плідно працює вже 30 років. Анатолій Антонович побажав усім творчої та натхненної праці для нових звершень!

Зі словами вдячності привітала всіх декан факультету професор Тетяна Володимирівна Канєва, яка відзначила неоціненний внесок у розвиток факультету ректорату, викладачів, працівників усіх структурних підрозділів, партнерів та студентів. Подяка нашим захисникам та захисницям, завдяки яким ми можемо працювати, навчатися і просто жити, відгукнулася у серці кожного!

День факультету не може відбутися без концерту – і тут Фенікс ФФО запалав особливо яскраво! Студенти потужно «увімкнули ФФО» під час телевізійного шоу: лунали неймовірні пісні, запальні танці, жарти, відомі телепередачі, привітання від викладачів та студентства. Усі захоплено спостерігали за дійством на сцені. У фіналі концерту студенти подарували прем’єру пісні «Це наш найкращий факультет – ФФО, ФФО, ФФО».

Дякуємо за вітання від наших партнерів та стейкголдерів, які надійшли на адресу університету, факультету, кафедр, та сподіваємося на плідну подальшу багаторічну співпрацю!

З нагоди відзначення дня ФФО відбулись оригінальні презентації та цікаві майстер-класи від кафедри фінансів, кафедри банківської справи, кафедри обліку та оподаткування, кафедри фінансового аналізу і аудиту, кафедри статистики та економетрії, екскурсії по університету, інтерактивні заходи від студентів.

Нехай Фенікс продовжує яскраво палати та запалювати! Родина ФФО щиро дякує за привітання, підтримку та продовжує працювати на славу університету, науки і України!

Надія Пелешко,
заступник декана з навчальної роботи ФФО

27.04.2023
433884
1133
остання редакція 12.05.2023
433884