logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Оголошеннявсі

На шляху до опанування майбутньої професії: студенти-технологи ознайомилися з виробництвом торговельної мережі «Сільпо-Фуд»

Загальна інформація

За сприяння Центру розвитку кар’єри 22 вересня 2023 р. кафедрою дизайну та інжинірингу  для студентів 1 курсу спеціальності «Харчові технології» організовано лабораторне заняття з дисципліни «Устаткування закладів ресторанного господарства»  в магазині ТОВ «Сільпо-Фуд» (ТЦ «Квадрат», м. Київ).

Управляючий магазином Максим Шпильовий, менеджери з персоналу Марина Велещинська і Юлія Коляда ознайомили здобувачів вищої освіти з організаційною структурою підприємства, специфікою розміщення і експлуатації технологічного обладнання у виробничих підрозділах, функціонування інженерних систем. Майбутні фахівці дізналися, як на підприємстві забезпечуються санітарно-гігієнічний режим виробничих площ, температурний режим приготування і зберігання кулінарної та хлібобулочної продукції, а також з умовам її списання та утилізації.

Партнери-практики акцентували увагу на ефективному командоутворенні, гнучкому графіку роботи для студентів, можливості постійного кар’єрного зростання.

Ознайомлення з виробництвом торговельної мережі «Сільпо-Фуд» – лише перші кроки студентів-технологів на шляху до опанування майбутньої професії, адже  університет має багато партнерів, які готові ділитися практичним досвідом.

Спільно зі стейкголдерами формуємо актуальні компетентності фахівців!

Канд. техн. наук, доцент кафедри дизайну та інжинірингу,

КРИВОРУЧКО М.Ю.

22.09.2023
Вінс Валерій Вікторович
697
остання редакція 25.09.2023