logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Оголошеннявсі

Родина ДТЕУ об’єднана пошуком різдвяного дива

Загальна інформація

Державний торговельно-економічний університет напередодні Різдва та Нового року об’єднав усю університетську родину, аби провести 2023 рік та загадати бажання на прийдешній 2024 рік.

Вітальними словами захід відкрив ректор ДТЕУ Мазаракі Анатолій Антонович: «Завершується 2023 рік – другий рік боротьби українського народу за свободу і незалежність. Ми з вами на освітянському фронті і наше завдання – зберігати і примножувати національний інтелект. Я вважаю, що з цією задачею ми достойно впоралися. Бажаю, щоб збулася наша головна мета і мрія – Перемога України!».

На головній сцені Конгрес-центру у цей день було представлено театралізовану новорічну виставу «Ніч перед Різдвом», яка зачарувала глядачів автентичністю української культури.

«На осередку Європи, у ніч перед Різдвом, у плетеному кошику політання Карпат та обіймів Кримського моря, танцює душа української культури, давніх звичаїв, народних пісень та обрядів. Чарівна ніч сповнена неочікуваних подій та таємниць сьогодні відбудеться на сцені, втілюючи у собі дух невгамовної та незалежної України!», - саме цими словами було розпочато виставу, яка зробила кожного глядача частиною чарівного сюжету.

Дух українських традицій живе завдяки тому, що кожен з нас передає їх з покоління до покоління, і завдяки таким виставам ми підтримуємо нашу власну культуру. Від першої до останньої сцени глядачі затамували подих, адже фьюжин української творчості у авторському читанні не залишив байдужим нікого.

Цього ж дня, вже традиційно, для всіх присутніх відбулась безпрограшна новорічна лотерея. Кожен мав змогу витягнути свій щасливий номер, а ось головні переможці були визначені вже під час новорічної вистави. Трійця щасливчиків стали володарями головних призів: кавомашини; спального набору із подушки та ковдри; довжелезної новорічної гірлянди.

Цей рік був нелегким, але попри все ми не зупинялися, наша скарбниця успіхів поповнилася новими науковими здобутками здобувачів вищої освіти та викладачів. Вся університетська родина ДТЕУ активно займалася благодійною діяльністю і допомагала ЗСУ. На міжнародній спортивній арені студенти ДТЕУ виборювали перемоги та гордо підіймали прапор університету прославляючи Україну.

Вітаємо всіх з прийдешнім Новим роком! Нехай він буде для кожного щасливим і переможним!

27.12.2023
433884
1294
остання редакція 27.12.2023
433884