logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Оголошеннявсі

Міжнародний правничий конкурс імені В.М. Корецького в КНТЕУ

Загальна інформація

10 грудня 2013 року в День прав людини та в рамках Всеукраїнського тижня права в Київському національному торговельно-економічному університеті відбулося відкриття Міжнародного правничого конкурсу імені В.М. Корецького. Конкурс проходить за сприяння Міністерства юстиції України спільно з Координаційною радою молодих юристів України при Міністерстві юстиції України та Інституту держави і права імені В.М. Корецького Національної академії наук України. Метою конкурсу є підвищення рівня правових знань студентів, зокрема у сфері європейського права з прав людини, та стимулювання творчого самовдосконалення студентської молоді. Загалом у конкурсі взяли участь 8 команд, що складаються з близько 30 студентів-правників.

Головою журі конкурсу виступив Бігун В'ячеслав – кандидат юридичних наук, науковий співробітник Інституту держави і права ім. В.М. Корецького НАН України. На початку заходу учасників та журі привітала проректор з наукової роботи Мельниченко Світлана Володимирівна, яка підкреслила важливість конкурсу, що невипадково відбувається саме в КНТЕУ, де функціонують кафедра комерційного права та кафедра правознавства, юридична клініка і правничий клуб.

Члени журі – заступник начальника експортно-аналітичного відділу Секретаріату Урядового Уповноваженого у справах Європейського Суду з прав людини Щербина Наталія і доцент кафедри міжнародного права та порівняльного правознавства Київського університету права НАН України, адвокат Мушак Наталія - побажали успіхів студентам-правникам, для яких участь у цьому конкурсі дозволить вдосконалити теоретичні навички та набути практичного досвіду.

Перед початком презентації конкурсних робіт відбулася відеопрезентація минулорічного конкурсу, учасники якого висловили свої думки щодо важливості проведення такого заходу. Правничий конкурс імені В.М. Корецького надає можливість майбутнім юристам проявити свої здібності та збагатитися новими знаннями. Також дуже важливою умовою для всіх учасників є те, що всі вони матимуть можливість пройти стажування в Міністерстві юстиції України та в Європейському суді з прав людини і претендувати на працевлаштування в цих установах у разі успішного проходження практики.

10.12.2013
adv
3579
остання редакція 10.12.2013
Vita