logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Майстер-клас «Техноемоційна кулінарія. Використання нетрадиційної сировини»

Загальна інформація

У межах заходів до святкування Дня факультету технологій та бізнесу 6 квітня 2024 року відбувся майстер-клас «Техноемоційна кулінарія. Використання нетрадиційної сировини» від Олександра Гриценка – асистента кафедри ресторанних і крафтових технологій, шеф-кухаря ресторану «La Frusta», багаторазового призера кулінарних чемпіонатів і конкурсів, фіналіста телепроєкту «Майстер-Шеф. Професіонали».

Під час майстер-класу гості мали змогу ознайомитися із сучасними кулінарними техніками, а також особливостями використання нетрадиційної сировини під час приготування класичних страв.

Олександр продемонстрував, як приготувати морозиво, використовуючи кров. Саме ця страва зацікавила та захопила гостей та учасників заходу!

Майстер-клас отримав багато позитивних відгуків від студентів та гостей, серед яких майбутні абітурієнти – випускники 11-х класів шкіл № 81, № 264, гімназії № 109, яких ми з радістю чекаємо в колі нашої дружньої університетської родини.

Висловлюємо подяку Олександру Гриценку за творчий підхід та участь у підготовці майбутніх фахівців ресторанного бізнесу!

Серенко А. А., асистент кафедри ресторанних і крафтових технологій

06.04.2024
43630
794
остання редакція 10.04.2024
43630