logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Випуск бакалаврів 2024

Загальна інформація

Завершується навчальний рік, а отже Державний торговельно-економічний університет випускає чергове покоління фахівців освітнього ступеня «бакалавр». Цього року 2532 випускників денної форми навчання отримують дипломи державного зразка, з яких 291 – з відзнакою.

Перші церемонії вручення дипломів відбулись 28 червня 2024 року. Першочергово документ про вищу освіту отримали відмінники та випускники, що впродовж чотирьох років навчання брали активну участь у житті університету. Відкрив урочистий захід ректор ДТЕУ Мазаракі Анатолій Антонович. Вітаючи бакалаврів з визначною подією, він зазначив: «Ви вже багато чого досягли. Було важко, тому що навчання прийшлося на вкрай важкий період: спочатку Covid, потім – війна. Але ви проявили себе гідно: ви навчалися, надавали допомогу, були волонтерами. Я бажаю вам здоров’я, миру, гарного майбутнього. Вірю, що всі ваші плани та мрії збудуться!».

Від імені студентства виступила заступниця голови Ради студентського самоврядування ДТЕУ Жулей Віталіна. Вона подякувала адміністрації університету і особисто ректору Анатолію Антоновичу за створені чудові умови для навчання і розвитку та відмітила, що попри складні часи, ці чотири роки були неймовірними.

Серед факультетів першими омріяні дипломи отримали 400 студентів факультету технологій та бізнесу, 35 з них – з відзнакою. Звертаючись до присутніх, декан ФТБ Ведмідь Надія Іванівна зазначила, що цей випуск історичний – перший після нещодавньої реорганізації факультету. «Пам’ятайте, ви отримали якісну освіту, ви навчалися в найкращому закладі країни. Ніколи не сумнівайтеся у своєму професіоналізмі і своїх можливостях, ставте перед собою амбітні цілі і йдіть до їх реалізації. Хочу щоб ви пам’ятали, що двері Alma mater завжди для вас відкриті і ви назавжди залишитесь частинкою великої родини ДТЕУ. Бажаю міцного здоров’я, успіхів, благополуччя та миру!» - натхненними словами привітала випускників Надія Іванівна.

Цього ж дня 740 дипломів (із них 90 – з відзнакою) вручено бакалаврам факультету торгівлі та маркетингу. З урочистою промовою до випускників звернувся декан ФТМ Осика Віктор Анатолійович: «Пам’ятайте, якщо ви хочете чогось досягти, то не повинні зупинятися ні на хвилину, ви маєте постійно навчатися. Ми пишаємося вами. Багато з вас – переможці олімпіад, конкурсів та інших змагань всеукраїнського та міжнародного рівня. Бажаю, щоб усі мрії та сподівання збулися, щоб якнайшвидше закінчилася війна і ви змогли наповну жити і відчути радість молодості. Бажаю вам світлої долі, гарного шляху і кар’єрного росту!».

Урочистості з нагоди випуску бакалаврів факультету фінансів та обліку відбулись 29 червня 2024 року. Документ про вищу освіту отримали 194 майбутніх працівників фінансової сфери, 19 з яких – відмінники. До своїх вихованців звернулася декан ФФО Канєва Тетяна Володимирівна: «Ви – вкрай необхідні державі фахівці, бо без фінансів, без банківської системи жодна держава жити не може. Піднімайте Україну! Підтримуйте один одного. Бажаю якнайшвидшої перемоги, миру, щастя, добробуту, реалізуйтеся у тій сфері, де ви хочете себе бачити. Постійно розвивайтеся і навчайтеся. Ми всіх вас любимо і чекаємо у магістратурі!».

Також 29 червня список випускників факультету міжнародної торгівлі та права поповнився 480 бакалаврами, 78 з яких завершили навчання на відмінно. Зазначимо, що цього року факультет вперше випускає студенів за освітньою програмою «Політологія міжнародних відносин». Гончарова Юлія Анатоліївна, декан ФМТП, звернулась до випускників з урочистою промовою: «Вітаю вас із подоланням ще однієї сходинки вашого життя. Ви стали доросліші, мудріші, але головне, що з’явилось у вас завдяки університету  –  це люди, які зараз поруч з вами. Бажаю не втратити цих людей, цінувати дружбу протягом усього життя. Ви навчалися у важкі часи, але не зупинилися, продовжили навчання і сьогодні ви – бакалаври. Від щирого серця бажаю бути чесними перед самими собою, вірте в себе, бережіть себе і своїх рідних. Знайте, що університет це домівка, де вас завжди радо приймуть і допоможуть».

2 липня 2024 року церемонія випуску відбулась на факультеті економіки, менеджменту та психології. Дипломи про вищу освіту отримали 419 випускників, з них 39 з відзнакою. Привітала бакалаврів перший проректор з науково-педагогічної роботи Притульська Наталія Володимирівна: "Бажаю, щоб університет залишився для вас світлим і яскравим враженням назавжди. У важкі часи він був гарантією надійності, якості, гарантією того, що тут кожен знайде себе. Сьогодні Україна потребує талановитих фахівців, якими ви і є. Бажаю, щоб знання, отримані за час навчання в університеті, ви змогли використати на благо країни. Я впевнена, що завдяки вам ДТЕУ продовжуватиме здобувати авторитет у державі, суспільстві, міжнародній спільноті. Будемо раді побачитись з вами на магістерському рівні. Пам'ятайте: університет завжди чекає на вас!".

Завершив цьогорічний марафон випусків факультет інформаційних технологій. 299 майбутніх ІТ-фахівців, 30 з яких відмінники, отримали дипломи освітнього ступеня "бакалавр". Декан ФІТ Харченко Олександр Анатолійович теплими словами привітав своїх нещодавніх студентів: "Я впевнений, що з більшістю з вас ми зустрінемось у магістратурі. Бажаю, щоб ваше подальше навчання відбувалося у мирний час. Здоров'я вам і вашим близьким, успіхів, завжди ставте собі мету і впевнено йдіть до неї. Залишайтеся патріотами свого закладу освіти та країни!".

Родина ДТЕУ вітає випускників із успішним завершенням навчання! Бажаємо не зупинятись на досягнутому, ставити перед собою нові цілі та впевнено їх досягати. І нехай отримані в університеті знання та досвід допомагають у цьому!

Alma mater пишається вами!

До зустрічі у магістратурі ДТЕУ!

02.07.2024
43630
2559
остання редакція 05.07.2024
43630