logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Освітня програма «Креативні індустрії та управління бізнесом»: урочиста посвята студентів першокурсників – 2024, знайомство з майбутньою професією

Загальна інформація

У конгрес-центрі ДТЕУ 30 серпня 2024 року відбулася урочиста посвята студентів-першокурсників, які навчатимуться за унікальною ОП «Креативні індустрії та управління бізнесом» спеціальністю 028 «Менеджмент соціокультурної діяльності». Урочистий захід розпочався з виконання Гімну України та вшанування пам’яті Українських Героїв хвилиною мовчання. Студентів вітали: Анатолій МАЗАРАКІ, ректор університету, д-р екон. наук, проф., заслужений діяч науки і техніки України; Надія ВЕДМІДЬ, декан факультету технологій та бізнесу, д-р екон. наук, проф.; Дарина РАДІЛОВА, голова ради студентського самоврядування університету.

Продовження заходу відбувалося в навчальних аудиторіях. Студентів привітали та дали перші настанови: Тетяна ТКАЧЕНКО, завідувачка кафедри туризму та менеджменту креативних індустрій, д-р екон. наук, проф.; Сергій ХЛОПЯК, гарант освітньої програми «Креативні індустрії та управління бізнесом», канд. екон. наук, доц.; Роман МАЗУРЕЦЬ, наставник академічних груп, канд. геогр. наук, доц.

За традицією для першокурсників підготували цікаві заходи і зустрічі, знайомство зі спеціальністю на кращих підприємствах майбутньої сфери діяльності.

До привітань долучилася Олена ЧЕРНЕГА – кураторка проєкту по цифровізації за напрямами туризм та культура («Команда Київ Цифровий», КМВА), д-р філософії з менеджменту, стейкголдерка освітніх програм кафедри туризму та менеджменту креативних індустрій. Вона підкреслила важливу роль сфери креативних індустрій у розбудові креативної економіки в Україні,  у відновленні та розвитку її потенціалу, зокрема шляхом формування креативного класу фахівців, запросила студентів відвідати Медіацентр «Команда Київ Цифровий».

У перший день навчання, 02 вересня 2024 р., студентів гостинно приймав колектив маркетингової агенції «Iqstar marketing» – підприємства, яке займається створенням рекламних відеороликів, просуванням їх у соцмережах, розробкою стратегій просування відеоматеріалів. Під час екскурсії студенти наживо ознайомилися із процесом зйомки рекламних відео, а бажаючі навіть спробували себе у ролі акторів.

05 вересня 2024 року на базі Медіацентру «Команда Київ Цифровий» Катерина Могильницька, директорка Медіацентру, поділилася досвідом створення і розвитку бренду «Київ Цифровий», особливостями командної роботи та креативних підходів розроблення продуктів «Київ Цифровий», проблемами та перспективами розвитку цифровізації у сфері медіа.

Активність студентів у дискусії під час заходу, неприхований інтерес до розвитку цифрових технологій, використання диджиталізації у сфері бізнесу креативних індустрій засвідчили зацікавленість і задоволення студентів, які стали маркером правильності обрання майбутньої професії.

Колектив кафедри туризму та менеджменту креативних індустрій висловлює щиру подяку Олені Чернезі за організацію корисного та цікавого заходу, Катерині Могильницькій та колективу маркетингової агенції «Iqstar marketing» за змістовні зустрічі! Маємо надію на нові зустрічі і подальшу творчу співпрацю!

Роман Мазурець, доцент кафедри;
Тетяна Ткаченко, зав. кафедри
туризму та менеджменту креативних індустрій

30.08.2024
43630
144
остання редакція 09.09.2024