logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Підписання Договору про співробітництво між ДТЕУ та АРМА

Загальна інформація

Державний торговельно-економічний університет невпинно продовжує залучати нових стейкголдерів до освітнього процесу. Під час проведення на базі університету тренінгу «Training of Trainers on Asset Recovery and Financial Investigation» 10 вересня 2024 року відбулось урочисте підписання Договору про співробітництво з Національним агентством України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів (АРМА).

Засвідчили документ підписами ректор ДТЕУ Мазаракі Анатолій Антонович та голова АРМА Дума Олена Олексіївна. На церемонії підписання були присутні також Директор Департамену виявлення, розшуку фінансових та інших активів, професор кафедри інженерії програмного забезпечення та кібербезпеки ДТЕУ Чубаєвський Віталій Іванович, начальник Управління комунікацій АРМА Квітко Юлія Вікторівна, декани факультетів, викладачі та студенти університету.

На офіційній зустрічі Анатолій Антонович наголосив: «На сьогодні ми маємо нагоду співпрацювати з АРМА – це зовсім інший рівень роботи, інша правова база, методологія, програми і головне інше значення результатів. За останні півтора року результати роботи АРМА вражають. На сьогоднішній день ця діяльність приносить великий дохід нашій державі, сприяє обороноздатності і головне – встановлює справедливість. В університеті викладається багато дисциплін, пов’язаних з економічним аналізом, боротьбою з корупційними проявами. І я вірю в те, що наша співпраця принесе принципово нові результати».

Олена Олексіївна, звертаючись до присутніх, зокрема, студентів зазначила: «Коли я пройшлась коридорами університету, побачила ваші зали і всі надані вам можливості, то можу тільки позаздрити тому, в яких умовах ви навчаєтесь. Бажаю вам натхнення використати всі ці можливості, які у вас сьогодні є. Від вас буде залежати майбутнє України. Мені дуже приємно сьогодні підписати цей меморандум. Переконана, що ми на цьому не зупинимося. Вірю, що це не просто черговий документ і ми щодня будемо з ним працювати».

Державний торговельно-економічний університет – місце синергії науки, бізнесу та держави, а результати цієї співпраці покликані забезпечити успішне майбутнє України!

10.09.2024
433884
414
остання редакція 10.09.2024
433884