logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Перемоги ДТЕУ у Всеукраїнському конкурсі кваліфікаційних робіт за спеціальністю 073 «Менеджмент»

Загальна інформація

Якісна освіта студентів – це не лише стратегічне завдання ДТЕУ, але й вагомий чинник їх подальшого професійного становлення та зростання. Уже традиційно декілька років поспіль на базі Київського національного університету технологій та дизайну проходить Всеукраїнський конкурс кваліфікаційних робіт студентів закладів вищої освіти зі спеціальності 073 «Менеджмент» за спеціалізаціями «Менеджмент персоналу» та «Менеджмент бізнес-структур».

На підсумковому засіданні журі конкурсу 03 жовтня 2024 року в онлайн-форматі відбулася конференція у КНУТД за результатами конкурсу, в якій взяли участь випускники із різних ЗВО України, рецензенти та наукові керівники. Це стало справжнім науковим святом для всіх учасників.

Цього року учасниками конкурсу були більш ніж 100 випускників  українських ЗВО із різних регіонів.

За результатами експертного оцінювання переможцями конкурсу, які отримали високі оцінки конкурсної комісії та посіли призові І та ІІ місця, стали наші магістри – Дарія Романович з роботою на тему «Управління підприємством у кризовій ситуації» (науковий керівник – д-р. екон. наук, проф. Бай С.І.) та Анна Соловйова, яка презентувала роботу на тему «Моделювання кадрових процесів у HR менеджменті підприємства» (науковий керівник – канд. екон. наук, доц. Миколайчук І.П.), а також бакалаври – Аліна Вергун, яка виконала роботу на тему «Діагностика залученості персоналу на підприємстві» (науковий керівник – д-р. екон. наук, проф. Жуковська В.М.) та Валерія Шевченко – з роботою на тему «Управління ефективністю використання матеріальних ресурсів підприємства» (науковий керівник – канд. екон. наук, доц. Микитенко Н.В.).

Кафедра менеджменту щиро вітає наших випускників 2023/24 навчального року зі спеціальності «Менеджмент» та їх наукових керівників, високо оцінюючи спільну працю, та сподівається на майбутні наукові досягнення та визнання.

Дякуємо організаторам конкурсу, який щороку не лише підтверджує високий рівень здобутих знань нашими випускниками, а й репутацію ДТЕУ як флагмана вищої освіти в Україні. Зичимо всім миру та успіхів у нових проєктах!

Сергій Бай,
доктор економічних наук, професор,
завідувач кафедри менеджменту

03.10.2024
43630
113
остання редакція 10.10.2024
43630