logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Вітання до Міжнародного дня кухаря та кулінара

Загальна інформація


ПРОГРАМА
заходів до Міжнародного дня кухара і кулінара

№ п/п

Назва

Дата і час проведення

Місце проведення

1

Гостьова лекція фахівців сфери HoReCa та гастрономічного туризму - власників ресторану «Глек» - Майї та Олександра Степових на тему: «Гастрономічна культура України як важлива складова культурної дипломатії»

23.10.2024

Zoom

2

Майстер-клас крафтових десертів «CraftPie»

21.10.2024
12:00-13:00

Арт-кулінар студія (корпус Е-1)

3

Гастроквест «Пізнай свою професію»

21.10.2024
11:30

Гранд хол (корпус А)

4

Презентація-дегустація: «Смак осені»

21.10.2024
11:30

Гранд хол (корпус А)

5

Конкурс відеороликів «Майстер кадру та смаку»

20.10.2024
Старт - 9:00

21.10.2024
Фініш – 12:00

Соціальні мережі ФТБ

20.10.2024
443230
202
остання редакція 21.10.2024
43630