logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Всеукраїнська студентська науково-практична інтернет-конференція «Фінансово-кредитні системи: проблеми теорії та практики»

Загальна інформація

Кафедра банківської справи факультету фінансів та обліку 22 жовтня 2024 року організувала і провела Всеукраїнську студентську науково-практичну інтернет-конференцію «Фінансово-кредитні системи: проблеми теорії та практики». У заході взяли участь  71 здобувач вищої освіти як з Державного торговельно-економічного університету та його структурних підрозділів, так і з Київського національного економічного університету ім. В. Гетьмана, Державного університету «Житомирська політехніка» та Одеського національного економічного університету. Конференцію урочисто відкрили декан факультету фінансів та обліку Тетяна Канєва та завідувач кафедри банківської справи Наталія Шульга.

Тематичні панелі конференції охоплювали такі напрями, як інтеграція фінансово-кредитної системи України в глобальний фінансовий простір; грошово-кредитна та фінансова політика країни; фінансова стабільність і способи її зміцнення; фінансові аспекти розвитку бізнесу в умовах воєнного стану та післявоєнного відродження економіки України.

На пленарному та секційному засіданнях конференції відбулися гострі дискусії щодо питань, які стосуються монетарної політики центрального банку, управління боргом країни, цифрової валюти, забезпечення фінансової стабільності, штучного інтелекту в фінансовій сфері, зеленого банкінгу, онбордингу в банківському бізнесі, фінансових аспектів розвитку бізнесу в умовах воєнного стану та напрямів відновлення економіки в післявоєнний період.

За результатами конференції доповідачі отримають сертифікати участі.

Щиро дякуємо всім учасникам за можливість долучитися до цікавого та змістовного наукового заходу!

Лідія БЕЛЯНКО, кандидат економічних наук,
доцент кафедри банківської справи

22.10.2024
433884
63
остання редакція 25.10.2024