logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Майстер-клас «Секрети професійного сомельє»

Загальна інформація

У лабораторії «Енології та барної справи» кафедри ресторанних і крафтових технології 27 листопада відбувся майстер-клас «Секрети професійного сомельє» від Наталії Вілінської – віце-президенки Асоціації сомельє України та директорки з розвитку української виноробні Petropol.

Студенти з великою зацікавленістю слухали спікерку та знайомилися з тонкощами професії сомельє: як грамотно обирати вино, презентувати й подавати його, проводити дегустацію та визначати органолептичні характеристики.

Під час зустрічі учасники розглянули особливості виробництва у виноробних регіонах України, процеси вініфікації та витримки вина – як у діжках, так і в пляшках. Пані Наталія наголосила, що українські вина заслуговують на особливу увагу, адже вона особисто долучена до виноробних процесів на власній виноробні в Одеській області. Вона переконана, що коли працюєш із натхненням, результат завжди буде якісний. 

Дякуємо пані Наталії за практичний, змістовний і натхненний майстер-клас.

До нових зустрічей! Долучайтеся до GastroLab! Відстежуємо подальші анонси Навчально-виробничого центру ДТЕУ!

27.11.2025
43630
остання редакція 02.12.2025
443230