Майстер-клас «Секрети професійного сомельє»
Загальна інформація
У лабораторії «Енології та барної справи» кафедри ресторанних і крафтових технології 27 листопада відбувся майстер-клас «Секрети професійного сомельє» від Наталії Вілінської – віце-президенки Асоціації сомельє України та директорки з розвитку української виноробні Petropol.
Студенти з великою зацікавленістю слухали спікерку та знайомилися з тонкощами професії сомельє: як грамотно обирати вино, презентувати й подавати його, проводити дегустацію та визначати органолептичні характеристики.
Під час зустрічі учасники розглянули особливості виробництва у виноробних регіонах України, процеси вініфікації та витримки вина – як у діжках, так і в пляшках. Пані Наталія наголосила, що українські вина заслуговують на особливу увагу, адже вона особисто долучена до виноробних процесів на власній виноробні в Одеській області. Вона переконана, що коли працюєш із натхненням, результат завжди буде якісний.
Дякуємо пані Наталії за практичний, змістовний і натхненний майстер-клас.
До нових зустрічей! Долучайтеся до GastroLab! Відстежуємо подальші анонси Навчально-виробничого центру ДТЕУ!



