logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Оголошеннявсі

Студенти КНТЕУ на Міжнародному експофорумі ресторанно-готельного бізнесу та клінінгу FoReCH 2014

Загальна інформація

5-7 листопада 2014 року студенти факультету ресторанно-готельного та туристичного бізнесу взяли участь у виїзних практичних заняттях, під час яких відвідали Міжнародний експофорум ресторанно-готельного бізнесу і клінінгу FoReCH 2014.

Міжнародний експофорум ресторанно-готельного бізнесу та клінінгу FoReCH 2014 - найбільша виставка сектору HoReCa в Україні. На ній були представлені новітні розробки рестораторів, готельєрів, шеф-кухарів, виробників і постачальників. Експофорум пройшов у виставковому центрі «КиївЕкспоПлаза» на площі понад 6000 кв.м., в ньому взяло участь понад 170 компаній з різних регіонів України, а також з Бельгії, Італії та Нідерландів.

На виставці студенти мали змогу дізнатися про нові тенденції в індустрії гостинності у світі та побачити інноваційні розробки бізнесу, а також відвідати майстер-класи.

На кафедрі технології та організації ресторанного господарства значна увага приділяється практичній підготовці майбутніх фахівців за напрямами підготовки «Харчові технології та інженерія» та «Готельно-ресторанна справа». Цьому сприяють майстер-класи, які проводять відомі фахівці ресторанного бізнесу.

Матеріали зі спеціалізованих виставок використовуються при проведенні викладачами лекційних, семінарських занять, виконанні студентами самостійної роботи, написанні курсових робіт та дипломних проектів.

 «МІЖНАРОДНИЙ ЕКСПОФОРУМ РЕСТОРАННО-ГОТЕЛЬНОГО БІЗНЕСУ І КЛІНІНГУ FORECH 2014» складався з наступних виставок: «Ресторан ЕКСПО», «Ресторан ПРОДЕКСПО», «Сучасний готель», «Світ скла і посуду», «KYIV CLEAN EXPO», «MODERN SPA & WELLNESS HOTEL», «ВЕНДІНГ ЕКСПО КИЇВ», ІV Фестиваль вина. Протягом роботи ЕКСПОФОРУМУ викладачі кафедри технології та організації ресторанного господарства разом зі студентами різних курсів активно ознайомлювались з представленими зразками на тематичних виставках, беручі участь в майстер-класах, дегустаціях тощо.   

Протягом роботи ЕКСПОФОРУМУ студенти напрямів підготовки «Харчові технології та інженерія» та «Готельно-ресторанна справа» під керівництвом доцентів кафедри технології та організації ресторанного господарства Кочерги В. І. та Тарасенко Є.В. провели виїзне практичне заняття у виставковому центрі КИЇВЕКСПОПЛАЗА. Студенти стали учасниками кулінарних майстер-класів шеф-кухаря світового рівня ресторану «YOLO» Мухаммеда Ель Банни, шеф-кухаря готелю Radisson Blu Hotel Київ Фабріціо Рігетті та інших професіоналів вітчизняного та світового  кулінарного мистецтва. Майбутні технологи та фахівці з готельно-ресторанної справи ознайомилися з перспективами впровадження на ринок ресторанного бізнесу новітнього торгово-технологічного устаткування, сучасного посуду, скла, наборів, інвентарю, інноваційних продуктів харчування і напоїв різноманітних вітчизняних та закордонних виробників, ознайомилися також з новітніми формами доставки продукції METRO до закладів формату «HoReCa» та з сучасним метрологічним забезпеченням готельних комплексів та закладів ресторанного господарства.

 Доценти кафедри технології та організації ресторанного господарства Кочерга В.І. Литвиненко Т.Є., Федорової Д.В. та Васильєва О.О. використали можливості ЕКСПОФОРУМУ для встановлення більш тісних контактів з представниками ресторанного бізнесу для організації баз майбутніх видів практик, надання місць праці для студентів напрямів підготовки «Готельно-ресторанна справа» та «Харчові технології та інженерія», представників яких запросили до участі у Ярмарку вакансій «Побудуй кар’єру з нами», який відбуватиметься в Київському національному торговельно-економічному університеті 18.11.14 р.

Відвідування виставок такого формату допоможе студентам отримати необхідні практичні знання для становлення у подальшому як професіоналів сфери гостинності.

07.11.2014
Vita
2323
остання редакція 07.11.2014
Vita