Кафедра технології та організації ресторанного господарства презентує майстер-клас баріста «Латте-Арт»
Загальна інформація
25 листопада 2014 року у рамках Європейських днів торгівлі в Україні під керівництвом фахівців кафедри технології та організації ресторанного господарства відбувся майстер-клас "Латте-Арт" від провідного баріста Михайла Кукли.
Баріста (італ. barista) – фахівець з приготування кави. Михайло Кукла продемонстрував вищий рівень роботи баріста – латте-арт – мистецтво малювання на поверхні кави, спеціальний спосіб додавання збитого молока в еспрессо, завдяки чому на поверхні напою утворюються різноманітні малюнки – «серце», «яблуко», «квітка», «розетта».
Учасники майстер-класу отримали можливість познайомитись з мистецтвом приготування кави та європейськими традиціями споживання напою, а також насолодитись різними видами кави – капучіно, еспрессо, латте, рістретто.
Кава-майстер подарував кожному гостю разом з чашкою чудового напою частку свого серця, створив атмосферу тепла та доброзичливості.