logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Відбулося засідання методичної ради КНТЕУ

Загальна інформація

     25 грудня 2014 року відбулося засідання методичної ради КНТЕУ. 

     Із питанням порядку денного «Про розробку Профілів освітніх програм» виступила перший проректор з науково-педагогічної роботи  Н.В. Притульська. Увага присутніх була зосереджена на актуальності проекту "TUNING" та необхідності інформування кафедр і підрозділів щодо його особливостей.

     З інформацією «Про виконання планів видання навчально-методичних матеріалів у 2014 р. та схвалення зведеного плану видання навчально-методичних матеріалів на 2015 р.» було заслухано начальника навчально-методичного відділу Т.В. Божко. Зауважено, що в університеті налагоджена системна підготовка навчально-методичної літератури, яка активно використовується в освітньому процесі та сприяє підвищенню його якості. Моніторинг виконання зведеного й тематичного планів здійснюється постійно. Наголошено на необхідності постійного контролю якості та своєчасності  підготовки рукописів, дотримання порядку подання їх до друку з персоніфікацією відповідальності кожного з учасників процесу; про постійний моніторинг методичного забезпечення дисциплін, подання пропозиції щодо їх розробки до відповідних планів.

     Із питанням порядку денного «Про розвиток діяльності з оформлення охоронних документів на об’єкти права інтелектуальної власності» заслухано інформацію провідного спеціаліста Центру трансферу технологій М.О. Нестерук. Було зазначено,  що в КНТЕУ проводиться робота щодо забезпечення набуття та захисту прав інтелектуальної власності на результати наукової та науково-технічної діяльності. Відкориговані деякі нормативні акти університету, внесені відповідні позиції в форму контракту з науково-педагогічним працівником.

     Наприкінці засідання завідувач лабораторії дистанційного навчання  В.П. Роганов презентував демоверсію електронного підручника «Міжнародні перевезення» (автор: Донченко О.О.).

    Заступник голови методичної ради Н.В. Притульська підвела підсумки роботи методичної ради у поточному календарному  році та наголосила на важливих напрямах діяльності у наступному. 

25.12.2014
adv
2548
остання редакція 25.12.2014
adv