logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Оголошеннявсі

З університету до школи: студенти КНТЕУ відвідали старшокласників

Загальна інформація

Днями відбулась акція з ініціативи учасників товариства «Хіміки КНТЕУ» (http://vk.com/chemistsknteu).

Іванов Дмитро студент 2 курсу 2 групи факультету товарознавства та торговельного підприємництва КНТЕУ зустрівся зі старшокласниками рідної школи і поділився враженнями про навчання в університеті.

"Я приєднався до ініціативи «Від КНТЕУ до школи» активістів студентського наукового товариства "Хіміки КНТЕУ"  і відвідав  рідну школу – Коростеньську міську гімназію (м. Коростень, Житомирська обл.). Було дуже приємно, адже це можливість поділитися враженнями про навчання у КНТЕУ. Згадуючи шкільні роки, пам`ятаю, що нам було дуже цікаво слухати розповіді студентів про їх навчання в університеті, тоді для нас це  було загадково і невідомо", – зазначив Дмитро. 

 

З особливим інтересом учні слухали розповідь та ознайомились з презентацією про дослідження, які проводяться студентами в лабораторіях кафедри товарознавства та експертизи харчових продуктів. Результати досліджень презентуються на міжнародних студентських науково-практичних конференціях. Цього року це  «Актуальні проблеми товарознавства та торговельного підприємництва» в рамках VIІ Консумерського фестивалю. До речі, тема доповіді Дмитра – «Chemical еxpress-methods of assessing the quality of poultry meat» (Хімічні експрес-методи дослідження м`яса птиці).

Зустріч пройшла у теплій дружній атмосфері, старшокласники задавали безліч питань та отримали на них щирі відповіді. Із особливою зацікавленістю майбутні випускники запитували про умови вступу та навчання в КНТЕУ. А зараз найважливіше для них - добре здати випускні іспити, ЗНО та не помилитися з вибором професії. А КНТЕУ чекатиме на майбутніх абітурієнтів, для яких завжди відкриті двері університету.

13.03.2015
adv
2557
остання редакція 13.03.2015
adv