logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
logo
ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ / КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
img

Оголошеннявсі

Відбувся благодійний аукціон: усі кошти будуть направлені до дитячої лікарні "Охматдит"

Загальна інформація

19 березня в КНТЕУ відбувся Десятий благодійний аукціон, організаторами якого стали студенти факультету ресторанно-готельного та туристичного бізнесу. В аукціона благородна мета – допомогти діткам з дитячої лікарні «Охматдит». За всі ці роки, силами наших студентів,  було зібрано близько 90 тис. грн, кожна копійка з яких пішла на благодійність.

Розпочалося дане дійство з виступу проректора з науково-педагогічної роботи Шаповал С.Л., яка своїми проникливими словами скоординувала тогоденну благодійну діяльність  на гарний початок та побажала всім не залишатися байдужими до благородних справ по життю.

Серед п’ятдесяти двох, представлених на цьогорічному благодійному аукціоні, лотів не можливо було знайти «обездушених» речей, так як всі об’єкти продажу виготовлені руками студентів нашого університету. Було представлено велике різноманіття бездоганно виконаних картин в абсолютно різних стилях та на різну тематику. Надзвичайно цікавим для потенційних покупців став футбольний м’яч з автографами  гравців університетської футбольної команди «Меркурій», але звісно ж не обійшлося і без патріотичної тематики. Так, набір з 12 браслетів у синьо-жовтій кольоровій гаммі «пішов з молотка» за 200 грн.

Особливої уваги заслуговує також «Прапор миру»  - державний український прапор з написаними на ньому  віршами патріотичного характеру авторства Ярослава Герасименка та підписами воїнів-героїв АТО. Цей лот доречний, як ніколи, зважаючи на військово-політичну ситуацію в країні, тож за нього учасникам аукціону прийшлось таки позмагатись. Отож від продажу «Прапору миру» до дитячої лікарні «Охматдит» пішло 250 грн.

Викликали жіночу увагу оригінальні прикраси ручної роботи, здебільшого виконані з уживанням техніки плетіння бісером. Містична частина у влаштованому аукціоні також мала місце – «Ловці снів» були представлені до уваги учасників торгів. Ця річ змусила за себе позмагатися, тож заплатили за нього не багато не мало – 95 грн.

Слід зазначити, що аукціон проходив досить жваво. За деякі представлені лоти тривала «серйозна боротьба», але апогеєм аукціону і відповідно  лотом, що був проданий за найвищою ціною, стала картина «Марево», яка «пішла з молотка» за 350 грн.

Отже, цьогорічний виторг від проведених торгів становить 6050 грн. сподіваємося, що ці кошти справді таки  допоможуть чиємусь дитячому життю. А студентам ФРГТБ величезна подяка за організацію та проведення такого заходу, що несе воістину благородну ціль –  врятувати життя дитини. Напевне благодійний аукціон заслуговує схвалення…. Та воно тут недоречне, так як вчинки говорять самі за себе…

19.03.2015
adv
2538
остання редакція 20.03.2015
adv