Секрет успіху від Миколи Тищенка для студентів ФРГТБ
Загальна інформація
27 квітня 2015 р. студенти факультету ресторанно-готельного та туристичного бізнесу відвідали ресторан «Велюр», який входить у топ-5 кращих ресторанів України. Учасники: викладач Ждан В.О., студенти Харитонюк А., Дзюбенко Н., Бернацька О., Кузьменко А., Зайцева А., Шестакова О.
Під час відвідин було продемонстровано особливості сервірування для різних видів обслуговування, а студенти отримали корисні поради та настанови від відомого ресторатора Миколи Тищенка щодо ведення свого ресторанного бізнесу та побудови кар’єри.
Микола Тищенко вважає, що головне в цій справі – це знання. Володіючи всебічними знаннями, досвідом роботи, та любов’ю до своєї справи, можна досягти неперевершених висот.
Такі професійні зустрічі є важливими для студентів, насамперед, для загального сприйняття та оцінки досвіду в їх майбутній професійній діяльності.